Na razie przekrętu nie widzę, gdyż sami nic nie zarobili. „Majątku” ze spółki też nie wyprowadzili, bo go tam nie było. Na razie sami generują koszty. Więc muszą coś z tym nieboszczykiem zrobić. Jakiś rajd na kilka PLN, po „rewelacyjnych” komunikatach. Tak to wstępnie widzę. Być może reanimują Spółkę, gdy przygotują te „komunikaty” w taki sposób, aby chociaż część jeleni w nie uwierzyła. Jak odwieszą, to może być jakiś wzrost np. do 1-1,5 PLN. A co będzie później tj. czy papier pójdzie na kilka PLN, to się przekonamy.
2,50zl taniej nie oddam czy to po wywaleniu z gieldy czy jak odwiesza wisi mi kiedy to nastanie mam czas czekam 3lata poczekam i 10lat jak trzeba jeszcze jak nie to nara
Akcje wystawione na sprzedarz po 2,90zl sa moje. Sprzedam kiedys po odwieszeniu w przedziale 2,50 - 5zl badz nawet wyzej to zalezy jak sie sytuacja bedzie dalej rozwijac w firmie. Niewazne za ile miesiecy lub lat to nastanie, a jak spadnie to jeszcze dobiore tak zrobie im, na koncu przejme moze kontrole kto wie, to zalezy od tego czy Cagara dopusci do obrotu swoje akcje i bedzie je walil w rynek pozniej.
No kolezko naprawde cie podziwiam szczerze zrobilo mi sie lepiej ja sie tu trzese ze swoimi 3 k a ty nie przejmujesz sie ponad 130 k i ciagle wierzysz. W sumie no jak bym byl milionerem to tez bym sie nie przejal tyle ze dla mnie te 3 k to prawie dwa miechy roboty. No ale i tak respekt.
Ale nie wiem czemu akurat masz pretensje do Cagary on zrobil wszystko zeby ratowac spolke. Raczej powinnismy miec pretensje do siebie ze tu wszedlismy albo nie sprzedalismy jak byl na to czas, wiedzielismy przeciez co ryzykujemy i jak to sie moze skonczyc. Cagara juz raz uratowal spolke a teraz to nie jego wina ze zawiesili wiec mysle ze pretensje do niego nie wskazane. Sam jestem zly ale trzeba bylo sprzedac jak Cagara odwiesil. Pozniej zawieszali jeszcze parokrotnie bylo ostrzezenie teraz Cagara juz nic nie moze sam jest utopiony tu na kilkaset tysiecy.
Dziękuję desperatt za przedmowe do uwagi nie strasz nie strasz bo sie zes.....sz cagara dokonal niemozliwego a co on mq do zawieszenia. Z reszta nie wiadomo czy on ma jeszcze akcje. Odwiesil trza było sprzedawac jak odwieziki czemus biedny bom glupi
spr