umysłowe konwulsje poprzedzające koniec. Nie dziwię ci się jeruś, po "nierozdrabnialnym piątalu" ujrzeć trójkę na kupi - musiało trafić w pusty czerep :) Uwijaj się jerek uwijaj, masz na wygłupy już tylko 4 poziomy w dół, czasu coraz mniej.
Łoooo, intelekt pyskuje :)) "Na bakier" kocie procie to masz już wytrzepany portfel na cenie od tych "zakupów czas zacząć". A po wyniczkach idzie jak pisałem - do piachu ( 2 fixingi, alerty, 3 grole na kupi ) Jakieś pytania?
Powtarzasz się Dariuszu, a ja Ciebie konkretnie pytam kiedy do 2020, 2030 czy do kolejnych wyniczków za IV kwartał ;) Reszta dzisiaj jest, jutro może nie być. Więc nie lawiruj Nam tutaj
Łoooo, intelekt pyskuje - wstydu "ni" ma po tych "zakupach czas zacząć" Ni ma wstydu - ni ma kasy wytrzepany leszcz :)) Powtarzasz pytania na które otrzymałeś konkretne odpowiedzi kilkakrotnie. A po dodatkowe wyjaśnienia udaj się już tylko do lekarza "odpowiedniej" specjalności, da ci prochy i powinieneś zaskoczyć :)) Przy okazji weź coś na pamięć, lub notuj linki.
Jeśli obrót z jednego fixingu na 13 złotych nazywasz zacnym pakietem to nie mamy o czym rozmawiać. Zapewne sam go zrobiłeś i liczysz na głupszego od siebie że ktoś nie dopatrzy, nie przeczyta
On się po prostu zatracił w tym co robi a najgorsze że myśli że się z tego wymiksuje. Nadzieja umiera ostatnia. Powinni dla jego dobra szybko dobić nieboszczyka
ważne daty, a to dobre. Kolejny koniec?? Czyżby o czymś zapomniano? Raport roczny za 2015r wniesie nową jakość?? Chińczyki nie pomyślą, tylko klepią - taka ich rola
Dariuszu, ja wiem, że troszkę odstajesz zarówno mentalnie, jak i w klepaniu. Staraj się, nie rozpamiętuj tego co było, tylko bierz przykład ze starszego chińczyka Kowala, a też awansujesz w szeregu po miskę ryżu
"ty wiesz" jest postęp a widzisz - nieco wyżej pisałem: psychotropy pomogą ci zaskoczyć - działa. Dużoś wzion? Wszystko co pisałem na tym forum zawsze działało.