jak wezwanie się powiedzie a akcje oddadzą i LTX i Pan Piczak to Żydki wycofają spółkę z giełdy jak zrobili to Mzyki. Teraz nikt nawet za marne grosze nie chce kupić akcji Yawal ///// czy też tak może się stać z Novitą ... kto nie odda w wezwaniu zostanie z akcjami na amen.
Wszystko jest kwestią ceny ,prawie wszystko jest policzalne .Przesada jest w stanie zgubić każdego i tego co sprzedaje i tego co kupuje .Ważne żeby firma się rozwijała ,ludzie mięli pracę ,Państwo wpływy ,a akcjonariusze dywidendy .
Myślę ,że wiedzą ile trzeba dać -na moje oko 40 mln dol. to jest cena godziwa ,nie sięga nawet ceny Krychowiaka ,ale cóż żyjemy w erze lansu nie wartości stąd to wszystko .
cena za akcje tak dobrej spółki nie powinna być niższa niż 100 zł dlaczego lentex oddaje Żydom tak tanio nie wiem - może ma wobec nich jakieś zobowiązania.
chciałbym się zapisać na sprzedaż akcji NVT bo na giełdzie po 53,51 zł na czysto nie da się tego zrobić poprostu trzeba by było sprzedać 30 gr wyżej na prowizję giełdową a kupujących brak - nie wiecie gdzie w jakim biurze maklerskim można złożyć zlecenie na sprzedaż akcji dla Żyda ??? bo zdecydowałem się jednak sprzedac towar...
Żydy muszą się dogadać z Panem Piczakiem bo to duży inwestor i bez jego zgody nie wycofają spółki z giełdy ale jak się dogadają już nawet bez kolejnego wezwania spółka zniknie z giełdy. Podobnie było na Yawalu gdzie po cichu główni udziałowcy odkupili akcje od Pioneera i spółka nawet juz bez wezwania została wycofana z giełdy a teraz drobnym proponuje się za sprzedaż akcji JWL marne grosze.