witam, ja mam trochę akcji i ich nie sprzedam teraz. raz, że cena żałosna dwa że musiałbym sobie zrobić sporą wycieczkę do biura by złożyć zapis.a więc zostaję... teoretycznie jestem do przodu ale ilość niewiadomych w tej spółcejest mocno irytująca... mail rafcio44@o2.pl pozdrawiam
po co lentexowi akcje novity skoro mają nowoczesniejsza linie produkcyjna niż NVT, a po przejeciu ŻYDZI nie bedą już płacić żadnych dywidend tylko unowoczesniać linię produkcyjną - już w tym roku tak postąpili blokujac dywidendę nawet nie posiadając akcji.
Taka jest niestety prawda ,którą wszyscy w Lentex-ie znają ,wie to też Pan Piczak .Wiadomo ,że każdy z nas chciałby jak najwięcej ,ale chyba będzie trudno .
Lentex nie będzie ponosił żadnej odpowiedzialności wobec Vaporjet, jeżeli Lentex nie zapisze się na sprzedaż akcji Novity w odpowiedzi na Wezwanie wskutek tego, że Umowa Ostateczna nie zostanie zawarta w czasie umożliwiającym Lentex złożenie takiego zapisu.
Lentex nie narazi się Żydom i odda im swój pakiet zobaczycie, według mnie tak przeczuwam że Lentex jest uzależniony od Żywowskiej firmy i nie zadrze z nią bo np. mógł by stracić kontrakty w Ameryce a tam rządzi Żydostwo...
ciekawe czy jak skupią Zydzi 90% to już w tym roku wycofaja spółkę z giełdy, czy potrwa to jeszcze kilka miesięcy, pewnie mają plan by wycofac spółke z notowań jeszcze w tym roku.