• niech spada dziś odbije na efe Autor: ~deanerys [94.254.242.*]
    Za jakiś czas na efe beda spore zyski to coś wpakuje tutaj żeby sobie uśrednic bo obecnie sr.20gr:-(
  • Re: niech spada dziś odbije na efe Autor: ~obserwator [95.160.158.*]

Dobry jesteś, masz na razie zamrożone w spółce tylko ok. 45% zainwestowanego kapitału (nie wiadomo na jak długo) twoja sprawa +brak dywidendy+ ewentualna kasa ze sprzedaży pp.  To są twoje koszty

I twoja sprawa. Ale nie doradzaj nikomu co powinien robić ze swoją kasą. Wierzysz w przyszłość

PRESTO ok. zarób na EFE i uśredniaj na PRESTO, ale to jest tylko i wyłącznie twoja, Natomiast

jest wielu akcjonariusz którzy mają zamrożone więcej jak te twoje 45 % zainwestowanego kapitału. Ich na pewno interesuje jak spółka zarządza kapitałem zakładowym na który częściowo

się złożyli. To że spółka informuje o składaniu odwołań to są dobre  informacje o ile są one wiarygodne. A że informacje te składają w trzech terminach odległych od siebie czasowo, postanowiłem sprawdzić jak wygląda to w regulaminie konkursu. Co wyczytałem w regulaminie zamieściłem na forum. Wnioski każdy wyciąga sam.  

[x]
PRESTO 0,00% 0,04 2019-01-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.