• Odejście prezesa Autor: ~Paczo0 [87.206.32.*]
    Jaki scenariusz tu widzicie prócz tego o którym piszą ciągle od miesiąca naganiacze?! Czy nowy prezes coś zmieni i kto nim będzie?!
  • Re: Odejście prezesa Autor: ~qwerty07 [87.206.158.*]
    obstawiam że Pan Prezes to figurant w tej specyficznej spółce, czyli osoba niemająca wpływu na podejmowane decyzje.
    kto inny rozdaje tam karty.

• Re: Odejście prezesa Autor: ~Paczo0 [87.206.32.*]
    Ustawiać się na kupno po 0.01 czy myślisz ze to juz koniec działalności?! Ciekawe jaki będzie raport pod koniec czerwca może po nim odpali w górę
    przepraszam nie wiedziałem że z kurą gdakam
    wstawiasz tylko okienko żeby zakryć inne
    sorry to pomyłka
    ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko ko

Hmm szkoda ze tak mnie podumowles pisze bo oglądając forum raczej masz tu duża wiedzę przykre ze tak do tego podchodzisz pytałem czy ustawić się na 0.01 do usredninia no ale nic dziękuję
    sorry
    po co chcesz się ustawić na 0,01
    0,01 = 0,00

Jestem na poziomie 0.07 i musze trochę zmniejszyć stratę pytałem czy ustawić się na 0.01 czy 0.02 łykać i czy jest sens pakować w tej sytuacji ciężko wywnioskować co tu będzie za tydzień i jaka jest przyszłość spółki pytam bo macie więcej info i coś może wiecie
    wiemy tyle co ty, nikt na forum nic więcej ci nie powie. zakup / sprzedaż to sprawa indywidualna. zobacz ilu jest chętnych na zakup po 2 i czy są chętni na sprzedaż po 2. możesz poczekać (najbezpieczniej). odpowiedź i decyzja należy do ciebie.

Co mogą pokazać w raporcie za pierwszy kwartał mieli zysk netto niewielki ale na plus czy ten będzie lepszy ciekawe...
    wracając do poprzedniego rozwiń sobie zlecenia szczegółowe np.
    link
    odpowiedz sobie co się stanie jak zdejmą sztuczne zlecenia sprzedaży wystawione o tej samej porze tj. 8:30 na poziomie 3 i 4 gr

Teraz w raporcie rocznym nie są ważne cyferki tylko sprawozdanie opisowe spółki (co zrobili i co maja zamiar zrobić) i stanowisko biegłego, czyli czy to się trzyma kupy.

A co z obligami?! Tylko czemu zależy im na obniżeniu kursu jak by było na ciągłym to nie mieli by okazji ani czasu na to żeby robić takich rzeczy z kursem bo nie zapanowli by na tym a teraz wyglada to jak wygląda
  • Re: Odejście prezesa Autor: ~mieetek [149.254.51.*]
    noga na noge i czekaj, jak masz za co to usrednij...
    Tak tylko czy utrudnić za 0.02 czy czekać na 0.01?!
  • Re: Odejście prezesa Autor: ~mieetek [149.254.51.*]
    chyba uśrednic..., bierz za 3 i to szybko
    pozdrawiam
[x]
MOLMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.