Dobrali 20 kilo a wolumen z 13 czerwca to 55 kilo. Czyli sami zrzucali pakiety akcji zeby wystraszyć leszczy i odebrac im papier. Podobnie było pewnie wczoraj.
Znam Investors TFi bdb np. z wczesniejszych organizacji emisji obligacji (Odlewnie Zeliwa etc.) to ze decyduja sie teraz na zwiekszenie zaangazowania jest czytelnym sygnalem. Ale kolysac bedzie jak na Biskajach.... ciekawe czy ktos zdecyduje sie na zwalke w bliskie sasiedztwo 11 zl . Wowczas wielu nerwy by puscily. Do cierpliwych i uwaznych trafi nagroda
Dnia 2016-06-16 o godz. 15:32 ~re napisał(a): > Dnia 2016-06-16 o godz. 15:28 ~giewont napisał(a): > > tylu było chetnych do wywalania poniżej 13 zł. Dlaczego teraz nie wywalacie? > > Do wywalania potrzebna jest też druga strona transakcji - odbierający
chetnych jest tyle co zawsze. Od 9:00 wywalali w lewo na wyścigi, chetni jak widac byli zeby to zebrać
jak tylko skoczy juz sie melduja eksperci.DZIDA? Nie wiem co i kto na tym papierze kombinuje ale gdy patrze na zlecenia to jest dosyc chore..S 33 sztuki po gr roznicy a od 13.36, 13,37 itd a od 13.43 juz po 100 sztuk 13,43,13.44,13.45 itd
Fundy dobraly tylko po to zeby sie ujawnic albo pokazac a nie zwiekszyc zaangazowanie. Celowe dzialanie na podgrzanie atmosfery. Jest to wyrazny signal ze chca zeby ludzie zaczeli brac. I wszystko bylo by ladnie gdyby nie Brexit.
pomysl -jesli jest emisja prywatna czyli niepubliczna to jak chcialbys skupic BRA to podbijalbys kurs czy zbijal w warunkach klimatu inwestycyjnego tworzonego przez Brexit a w Polsce przez "olewanie" i fantasmagorie o IV rewolucji? Sam sobie odpowiedz. Dla mnie nie jest wazne czy BRA jest dzis po 13 + . Mam dobrze usredniona cene ale wyjde jesli zysk bedzie >50% ze wzgledu na okres przez jaki mam akcje.