• Zapraszam wystraszonych Autor: ~Amigo [77.253.71.*]
    Zapraszam wszystkich wystraszonych na poziomy 10 zł tam chętnie i bez marudzenia coś dobiore, bo po 12-13 to już się obkupiłem
  • Dziękuje Autor: ~Amigo [87.105.8.*]
    Bardzo dziękuje szanownym inwestorom za umożliwienie zakupów w przedziale 12-13zł współpraca z państwem to prawdziwa przyjemność ;-)
  • Re: Dziękuje Autor: ~abc [5.172.247.*]
    facet uruchom szare komórki bo to się czytac nie chce
  • Re: Dziękuje Autor: ~Amigo [87.105.8.*]
    Może i nie powinienem się odzywać ale nie potrafię przejść obojętnie obok spółki która ma rewelacyjny produkt który za chwilę trafi na rynek , gdzie niedawna emisja jest po 15zł a jakieś "geniusze" sprzedają akcje po 12-13zł Do tego jest potrzebny komentarz który trafi do takich geniuszy biznesu !
  • Re: Dziękuje Autor: ~Wololo [46.169.251.*]
    Ja tez chciałem podziękować wystraszonym oraz swiss-owi który odwalił piękną robotę przekonując wystraszonych do oddania po 12-13 zł.
  • Re: Dziękuje Autor: ~swiss [194.158.250.*]
    nie przypuszczalem ,ze ciesze sie tu takim respektem i ludziska mnie sluchaja .
    w drodze do dwudziestki jak wy to ujmujecie papier wywalila bodaj cala armia naiwniakow niedoceniajacych " swietnego produktu".
    przyznaje Produkt jest swietny: akcje dla menedzerow i prezesa po 10 gr. (Produkt roku)
    Dokupienie na poczet komunikatu przez prezia najmniejszej mozliwej ilosci(Produkt tygodnia)
    Czekamy na nastepne produkty .Nachetniej ponizej ceny emisji.
  • Re: Dziękuje Autor: ~bujak [5.226.125.*]
    Swiss - czekaj kuńca

Produkujesz się na tym forum już chyba ponad półtora roku, albo i dłużej ...sam nie wiem
    w tym czasie ludzie zdążyli kupić i sprzedać i jeszcze raz kupić akcje, a może zrobić takie operacje x3, i zarobić na tych ruchach konkretną kasę

był ruch w dół...teraz mamy ruch powrotny w górę, który znów potrwa przez jakiś czas, jak zacznie spadać to znów będzie okazja do optymalizacji portfela dobrania i po chwili cierpliwości zarobienia jakieś kasy

oczywiście chyba, że obracasz milionami ...wtedy się nie da, ale my małe ptysie handlujący max. kilkoma tysiącami akcji możemy sobie na szczęście na takie ruchy pozwolić

a mnie zastanawia tylko jedno - jaki Ty masz interes w tym, że siedzisz i klepiesz te wszystkie wpisy, skoro spółka i produkt to taka tragedia :)?

pozdro dla akcjonariuszy !

• Re: Dziękuje Autor: ~swiss [194.158.250.*]
    Ja tez sie zastanawiam jaki mam interes?
    U mojego dziadka na strychu znalazlem stare gazety z PRL.
    Tam co drugi naglowek zawieral pytanie:czyj interes kryje sie za ...
    Kto stoi za...?
    A poza tym ..tak..obracam milionami..no co mam zrobic wytrzaskac sie po twarzy ?
    A powracajac do interesu...na brasterze...absolutnie altruistycznie robie sobie jajca z tych  nadetych "inwestorow"",portfeli,"
    prognoz"
    a najbardziejlubie "dzidy" :)

• Re: Dziękuje Autor: ~bujak [5.226.125.*]
    dzidy są najlepsze :)!
    jutro będzie kolejna :)!

fajnie masz, fajny chłopak jesteś - nic do Ciebie nie mam, do Twojego Dziadka też nie

2:0 dla Polski!
    pzdr

• Re: Dziękuje Autor: ~Ola [31.0.39.*]
    Kocham Cię Swiss!
  • Re: Dziękuje Autor: ~beata [5.172.247.*]
    tez zaczynam Cie kochac swisss
  • Re: Dziękuje ci zwiss Autor: ~byly_leszcz [89.74.60.*]
    Zmieniam zdanie jesteś nam tu potrzebny zwisie oka proroka ......................obrzydzaj nam dzidy proszę , tylko takimi poprawnymi komentarzami .....
    Już wiesz co to jest rowerek ??????
    ha ha ha ha ...........
    Dzięki tobie-celowo z małej - mamy tutaj kontrast i podobno altruistyczny i jak fajnie znów windą do góry ......
    Jak tak dalej pójdzie to gdy dojdziemy do produktu finalnego to wielu ludzi dzięki tobie zarobi kasę na ........rowerku he he he
    Kochamy ciebie zwisie oka proroka ........
    Patrząc na AT to wywali pod 19 by spaść do .......no właśnie do ilu .....ZWISSIE ile to jest warte ...??????
    Musimy wiedzieć kiedy kupić ......he he he he he .............
    BRAWO TY ........KOCHAMY CIEBIE .....Boże jak dobrze mieć na wątku TROLA ........
  • Re: specjalnie dla Swissa... Autor: ~Brastman [37.248.157.*]
    Jutro będzie DZIDA !!!!

Buziaki ;-)
  • Re: Dziękuje Autor: ~swiss [178.39.98.*]
    dajcie spokoj z tym seksizmem.
    Te beatki i ole maja pewnie 45 rozmiar buta i zarosnieta klate.
    Ciekaw jestem jaki nick mial Amigo w czasie wodospadu.
    Nagania w starym dobrym stylu epoki przedeuforyzmu
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.