• Ale czad! Autor: ~Impeder [91.189.73.*]
    Nie ma kapitału na spłatę obligacji - powstała klasyczna piramida i teraz tak: proponują porozumienia, które podpisuje osoba, zwana prokurentem spółki. Natomiast w KRS prokura nie jest ujawniona!. Zatem uwaga - w razie potrzeby emitent może stwierdzić, że porozumienie nie jest wiążące, bo zostało podpisane przez osobę nieuprawnioną. Dlatego słać do prokuratury pisma i występować na drogę sądową. Niech mitomana licytują do białej kości..
  • Re: Ale czad! Autor: ~abc [83.15.91.*]
    No to będzie drugi ambergold. Na ile przewalili ludzi?

• Re: Ale czad! Autor: ~Aniela [66.249.93.*]
    Kilkanaście baniek. Potracili na hazardzie z połowę z tego inwestując w trupy typu polskie jadło itd. Od 2012 roku w krs monitor B nie ma sprawozdań finansowych. Jest zato poezja w newsletterach
  • Re: Ale czad! Autor: ~realista [89.79.230.*]
    tzn jak? podsyłają obligatoriuszom propozycję porozumienia? jakieś szczegóły? co oferują?
    bo taki wpis bez pokrycia ...
  • Re: Ale czad! Autor: ~Aniela [66.249.93.*]
    Poczytaj na blogu polakcandwa i stockwatchu
    Zrozumiesz jaki chcą zrobić wałek..
  • Re: Ale czad! Autor: ~kolo [109.243.32.*]
    co mnie to obchodzi poprostu skupia pchventure moje 19 tys po1 zl pojda w gore narazie 27 gr .niech sie nad tym zastanawia ja to zanizylem i tylko ja moge zawyzyc xd
  • Re: Ale czad! Autor: ~obserwator [91.189.73.*]
    Można sobie zaniżać i handlować ze sobą bo nie ma komu sprzedać śmieciowych akcji. Runicom, pch i inne śmieci Chmielewskiego nikt nie dotknie bo miti tylko mnoży spółki, które stają się zazwyczaj trwale deficytowe. Za 3 lata nie będzie na giełdzie żadnej jego spółki bo gościa zlicytują do zera o ile nie nabawi się innych kłopotów
  • Re: Ale czad! Autor: ~kolo [109.243.32.*]
    obserwator twoje zdanie gowno mnie obchodzi jak chca rosnac musza kupic pchventure po 1 zl a to probka dzisiaj 40 proc
[x]
RUNICOM 0,00% 0,20 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.