Nie ma kapitału na spłatę obligacji - powstała klasyczna piramida i teraz tak: proponują porozumienia, które podpisuje osoba, zwana prokurentem spółki. Natomiast w KRS prokura nie jest ujawniona!. Zatem uwaga - w razie potrzeby emitent może stwierdzić, że porozumienie nie jest wiążące, bo zostało podpisane przez osobę nieuprawnioną. Dlatego słać do prokuratury pisma i występować na drogę sądową. Niech mitomana licytują do białej kości..
Kilkanaście baniek. Potracili na hazardzie z połowę z tego inwestując w trupy typu polskie jadło itd. Od 2012 roku w krs monitor B nie ma sprawozdań finansowych. Jest zato poezja w newsletterach
co mnie to obchodzi poprostu skupia pchventure moje 19 tys po1 zl pojda w gore narazie 27 gr .niech sie nad tym zastanawia ja to zanizylem i tylko ja moge zawyzyc xd
Można sobie zaniżać i handlować ze sobą bo nie ma komu sprzedać śmieciowych akcji. Runicom, pch i inne śmieci Chmielewskiego nikt nie dotknie bo miti tylko mnoży spółki, które stają się zazwyczaj trwale deficytowe. Za 3 lata nie będzie na giełdzie żadnej jego spółki bo gościa zlicytują do zera o ile nie nabawi się innych kłopotów