jak to po co?jak sie ma minus 30% to wiadomo po co :)) Na forum brastera jest takie zageszczenie materii (tzw ciemnej masy) jak w czarnej dziurze... Ona wsysa coraz wiecej materii ,masa skupia sie coraz bardziej w wyniku nadmiaru energii powstaje regularnie odpryski tej energii, jak ten tu cytowany watek:Gielda londnska dla Brstera.... Nastepnym watkiem bedzie : Westminster dla Dudy,
Pracuję od kilkumlat w City i przyznamy, że idea jest interesująca.
Tu poluje się na ciekawe, potencjalnie przełomowe spółki.
I mamy tu zdecydowanie inny rodzaj inwestorów. Rzeczowych do bólu, nie wypisujacych bzdurnych zwisów.
Ej specjalisto z City a co ten Braster do tej pory przelamal ,(oprocz oporow :),ze City juz na Brastera czeka. A co bys zrobil gdy chlopki z City poprosilyby o jakies niezalezne opracowanie (chodzby publikacyjke) naukowe z poza Pl ..na temat? tekst pt." Jestem z..." bardzo wzrusza czytelnikow. Gdy bylem przed paroma tyg. w City slyszalem mnostwo polskiego na ulicach(.jeden chcial mi sprzedac zapalniczke nawet . wygladal na mocno w Cyti zakorzenionego ,tylko troszke byl przypruszony czyms)zazwyczaj nie do zacytowania, tyle na temat jestem z City