• Wykup Autor: pijak1 [77.115.85.*]
    Dlaczego wiekszośc Polakow potrafi tylko narzekac !!!!!!!!!!!!!!!
    Spłacają żle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nie spłacają tez zle !!!!!!!!!!!!!
    normalni to wy nie jestescie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Wykup Autor: ~trzezwy [89.79.230.*]
    normalna to nie jest ta firma, jej prezes i cała organizacja.
    normalnie zachowany jest kontakt, a w przypadku problemów próba negocjacji, a nie ustalanie 'za plecami' i stawianie przed faktem dokonanym.
    także nie dziw się że nikt nie ufa komunikatom i kolejnym przesunięciom terminu.
    i nie dziwi mnie mówienie o tym - bo jak ktoś kogoś robi w ..uja to nie może liczyć na splendor
  • Re: Wykup Autor: ~JGS [83.22.14.*]
    Ja tam nie dostałem ani grosza i nie wierzę tym szmaciarzom że cokolwiek komukolwiek zapłacili.
    Co to wogóle znaczy, że firma sobie wybiera, że jednym zapłaci a innym nie, tym bardziej że seria A jest już dawno przeterminowana a przedwczesny wykup serii B to ich widzimisię.
    Jutro mój prawnik wysyła wniosek do sądu.
    Precz z oszustami !!!!
  • Re: Wykup Autor: ~czarli [37.47.98.*]
    Bo jeżeli jednemu wykupili to już mogą podać komunikat że dokonali częściowego wykupu a resztę przesunęli i mają czas do kręcenia kursem. Zawsze coś tam można ugrać -ale cały ten NewCant ma jedno na celu.....
  • Re: Wykup Autor: ~Sebko [37.47.22.*]
    Czyli Czarli to co mówie. .. będzie 50 gr minimum. Wg mnie szansa na zarobek i to duży ogromną.
  • Re: Wykup Autor: pablo7 [37.47.6.*]
    Dnia 2016-06-15 o godz. 22:21 ~Sebko napisał(a):
    > Czyli Czarli to co mówie. .. będzie 50 gr minimum. Wg mnie szansa na zarobek i to duży ogromną.

czlowieku jakie 50gr co ty za bajkopisarz jestes:)))))
  • Re: Wykup Autor: ~WróżkaZębuszka [5.60.21.*]
    własnie jakie 50gr... ja tu widzę 1.7 - 2.2 PLN w perspektywie roku ( kurs liczony jak przed scaleniem które nastąpi przed dużym parkietem)- zanotujcie w kajeciki.
[x]
VELTO 0,00% 0,01 2018-10-31 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.