• OD JUTRA KORBA Autor: ~KRIS [87.205.239.*]
    RAPORT ROCZNY ROZWIAŁ WSZYSTKIE WĄTPLIWOŚCI CZY TREND WZROSTOWY BĘDZIE UTRZYMANY
    JUTRO ATAK NA LINIĘ TRENDU SPADKOWEGO W RAMACH KOREKTY OSTANIEGO WZROSTU - MYŚLĘ ŻE DOKONA SIĘ TO NA OTARCIU NOTOWAŃ
    SPODZIEWANY ZAKRES WZROSTU TO 7 ZŁ
  • Re: OD JUTRA KORBA Autor: ~Stefan [141.0.12.*]
    Jutro wzrosty na ABS-BVT-KUPIEC.
  • Re: OD JUTRA KORBA Autor: ~WyłapujePEREŁKIzNC [89.64.61.*]
    Raport SUPER, do tego dziś informacja o połączeniu BVT z WINDYKACJĄ oraz zakup wierzytelności przez BVT na ponad 1,9mln zł.
  • Re: OD JUTRA KORBA Autor: ~ss [78.11.198.*]
    Wczoraj dowiedzieliśmy się o tym na co czekaliśmy:
    - połączenie BVT z Windykacją
    - raport roczny zatw przez biegłych 5,4 mln zysku netto
    - dywidenda

oraz z niespodzianek
    - zapowiedź zwiekszenia przychodow ze spedycji (ktora na razie do konca roku) bedzie widoczna w wynikach juz w tym kwartale, a mamy koncowke więc widzą jak idzie

no i technicznie wygląd ana ładnie obroniony kanal wzrostowy,,,,powinno bys gdzieś w oklicach 3,80 -4 przy górnym ograniczeniu kanału
  • Re: OD JUTRA KORBA Autor: ~WyłapujePEREŁKIzNC [89.64.61.*]
    Czekali ze wszystkim aby podać w jednym czasie-SUPER INFORMACJE

• Re: OD JUTRA KORBA Autor: ~jaro [185.25.121.*]
    Dnia 2016-06-15 o godz. 19:35 ~KRIS napisał(a):
    > RAPORT ROCZNY ROZWIAŁ WSZYSTKIE WĄTPLIWOŚCI CZY TREND WZROSTOWY BĘDZIE UTRZYMANY
    > JUTRO ATAK NA LINIĘ TRENDU SPADKOWEGO W RAMACH KOREKTY OSTANIEGO WZROSTU - MYŚLĘ ŻE DOKONA SIĘ TO NA OTARCIU NOTOWAŃ
    > SPODZIEWANY ZAKRES WZROSTU TO 7 ZŁ

Witam.
    Faktycznie korba jest :-)

pozdrawiam
  • Re: OD JUTRA KORBA Autor: ~dolar [94.254.178.*]
    To ja juz nic nie rozumie dobre info a kurs -10% w dol. O co chodzi i jak inwestorzy maja ufać spolka
  • Re: OD JUTRA KORBA Autor: ~jaro [185.25.121.*]
    Dnia 2016-06-16 o godz. 16:32 ~dolar napisał(a):
    > To ja juz nic nie rozumie dobre info a kurs -10% w dol. O co chodzi i jak inwestorzy maja ufać spolka

Ta nasza cała giełda robi się śmieszna, drobni boją się inwestować bo wiecie jak to często bywa, drobny zawsze zostaje z ręką w .............

wchodzi gruba kasa to na kursie różne cuda się wyprawia, jak to zwykle bywa tak gruby kieruje kursem że drobni kupują na górce i znowu zostaje z ręką w ..............

pozdrawiam
  • Re: OD JUTRA KORBA Autor: ~ss [78.11.198.*]
    naokoło czerwień to i tu ktoś strachliwy zaczął co nie co popuszczać, ale zatrzymalismy sie w ładnym miejscu i ładny obrót sie pokazał...
[x]
KUPIEC 21,28% 1,14 2026-03-25 11:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.