MIREGAS Project Consortium Meeting has begun yesterday at Vigosystem Headquarter itd. do poczytania na str. aktualnosci. spolki.To sa ci Skandynaowie (tez Norwedzy) ktorzy kupuja u Vigo juz niezle. A tak ogolnie.. widac ogolnie na GPW poploch i wszyscy ,ktorzy potracili poniewaz maja kupe (zdyzertyfikowanego) badziewia sprzedaja papiery ,ktore sa na plusie ,zeby miec troche gotowki na Brexit .Zycie jest twarde jak przyslowiowe jajko :)
Nie chce mi sie nawet zastanawiajac kto i dlaczego. Patrze sobie i niespecjalnie mnie podnieca . Max mam wrazenie ,ze my 2 jestesmy jedyni "nieinstytucjonalni"na tym papierze.
Dostali od TUV Reihnland certifikat jakosci ISO 9001:8. i sie chwala .Zawsze cos. Czyzby kombinowali cos w Niemczech? Z drugiej strony gdy ma sie ten niemiecki nie trzeba za wiele tlumaczyc. Ma sie niemiecka jakosc
Jakis bidulek nie wytrzymal.pewnie splukany.ogolnie nie gra to zadnej roli.ktos juz od pewnego czasu przebieral nogami zeby pare papierow opchnac. Vigo zarabia w walutach nie powinni byc niezadowoleni
dziecinada i przepychanki w ostatniej minucie handlu trwaja w najlepsze. Tyle ,ze kazde dziecko potrafi to rozszyfrowac. PKC S X10, PKC K X 20 blazenada Wiecej stylu panowie, wiecej stylu!
no wreszcie. prosze nie robic sobie jaj tylko prowadzic ladny handel. Jak dzisiaj. Max mam nadzieje ,ze cie nie wystraszyli i nie sprzedawales w ostatnich dniach? wzielo i pix(z)gnelo
hihi,oni chyba inaczej nie moga. Ustawka 1 akcja jak zwyklei wyczekiwanie do popoludnia Co jest nowe to te batony na K ,ktore nigdy w takiej ilosci nie byly widzialne.Tak jakby ktos chcial sie pomocowac z tym eskowiczem? i go ostrzec. No taka tam normalna dziecinada jak zwykle. Obrot ..do teraz uuhhh 8 akcji