zeby ich wszystkich gromy siarczyste!! to co sie tutaj dzieje to komuna.Ja tylko chce odzyskac pieniadze juz ch$j z zarobkiem. Ile tak mozna ludzi meczyc ??
nie leo , uważa, że miałam kupę pecha wybierając tę spółkę i uważając ,że jest warta dużej części mojego kapitału. To był błąd inwestycyjny, z którego nie wycofałam się będąc na zero zupełnie niedawno. to był drugi błąd bo chciwość powiedziała mi ,że po paru latach zamrożenia kapitału wreszcie zarobię. A jestem tu gdzie jestem. i wcale nie cieszę się ,że Wy również, chociaż towarzystwo jak widać cierpliwe.
Zycze ci wyjscia chociaz na zero, a apropo dobrej zmiany cba wpadl ostatnio do tauron cieplo w jaworznie i zas jest dym , bo to co tam sie dzialobto przechodzilo ludzkie pojecie i nie mozna winic kogos jezeli lapowki sa na pozasku dziennyym i nie jestes w stanie dostac konyltraktu bez posmarowania to patologia w czystej formie
ta nasza GPW to jedna wielka farsa... spadamy na dno z zamknietym oczami. Leo tez bylem przy 1,41 i pamietam tez gdy w lipcu bodajze 2015 te wspaniale 25% up W JEDNA SESJE ale coz z tego... teraz miesiac i z 2,27 mamy 1,55.
A ja sobie czekam i się przyglądam , wchodzę tylko wtedy jak jest okazja i to na krótko , zadowalam się zyskiem kilku procentowym . bo wiem że ta nasza giełda to trup i inwestowanie na niej typu kup i zakop to głupota . Dzisiaj są spadki co mnie bardzo cieszy , może jutro rozejrzę się za jakimś celem A dzisiaj zainwestowałem w zgrzewkę piwa z kumplami oglądamy mecz . Cześć Marzyciele !!!