• Zmiany w grupie Paged Autor: ~Obserwator [89.68.247.*]
    Tecław,Modzelewski razem pracowali w Zelmerze. Komuniakaty brzmią,jakby Zelmer to była kuźnia wielkich talentów.Na razie widać, że implementacja do grupy Paged dotyczy swojaków i prócz dyplomów nie widać,by panowie lubili ciężką pracę. Nowa miotła,że zamiata to rzecz jasna,ale to co się dzieje w Paged przypomina mi epizod z Alternatywy 4 gdzie Stanisław Anioł mówi do kolegów "nie ważne,co myślisz,ważne pod kogo jesteś podwieszony"
  • Re: Zmiany w grupie Paged Autor: ~Przemel [89.68.247.*]
    Dnia 2016-06-14 o godz. 07:58 ~Obserwator napisał(a):
    > Tecław,Modzelewski razem pracowali w Zelmerze. Komuniakaty brzmią,jakby Zelmer to była kuźnia wielkich talentów.Na razie widać, że implementacja do grupy Paged dotyczy swojaków i prócz dyplomów nie widać,by panowie lubili ciężką pracę. Nowa miotła,że zamiata to rzecz jasna,ale to co się dzieje w Paged przypomina mi epizod z Alternatywy 4 gdzie Stanisław Anioł mówi do kolegów "nie ważne,co myślisz,ważne pod kogo jesteś podwieszony"

Mają chłopaki niezły PR,a czasem ważniejsze to od dokonań. Kumotrowi trzeba pomóc gdy ten pozostaje bez pracy.
  • Re: Zmiany w grupie Paged Autor: ~Berudvinci [46.227.242.*]
    To banda poklepujacych się swojaków, Mzyk za kilka miesięcy przejrzy mocno na oczy teraz tego nie czuje. Pociągi z ich ludźmi stoją na bocznicach kolejowych w mig do zatrudniania...... Kabaret i farsa
  • Re: Zmiany w grupie Paged Autor: ~Rastula [37.47.167.*]
    A ja mam, jestem zadowolony i powoli dobieram, za chwile / do końca roku wskoczy na 60+ i jak dla mnie będzie ok
[x]
PAGED 0,03% 58,40 2017-10-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.