• Przy 12 pln sprzedaje swoje zasoby... Autor: ~Brastman [77.79.235.*]
    ... czyli do piątku się pozbędę tego ?
  • Re: Przy 12 pln sprzedaje swoje zasoby... Autor: ~siara [83.9.229.*]
    Masz na myśli te 2 hektary V klasy, starego Ursusa i brony ?
  • Re: Przy 12 pln kupuje nowe zasoby... Autor: ~Marsjanin [46.134.154.*]
    Kurs potrzebuje dobrego baa bardzo dobrego infa.Akcjonariusze (pożyczkodawcy) czyli my wszyscy powinniśmy być przekonani o słuszności inwestycji a nie tylko emisja za emisją.Przypomnę slowa prezesa,że tester może wejść do US wcześniej niż w '18 i niewykluczona jest emisja akcji pewno też po 15.Obecny kurs odzwierciedla nastroje inwestorów.Bez dobrego infa nastroje sie nie zmienią.Chyba jesteśmy lekko zawiedzeni no bo i jak to odczytać?
  • Re: Przy 12 pln kupuje nowe zasoby... Autor: ~Alibaba [159.205.4.*]
    Nastroje inwestorów to wypadkowa kilku wykresów. Ludziskom puszczają nerwy i jak widza czerwień to wyprzedają - a później płacz. Jestem na giełdzie od jej początku i wiem swoje, jak wszyscy sprzedają i cena leci na łeb to trzeba ................ Zaawansowani wiedzą co trzeba. Giełda jest piękna !
  • Re: Przy 12 pln kupuje nowe zasoby... Autor: ~Allach [5.172.252.*]
    Zagraniczne fundusze wycofują pieniądze z Polski. Boją się „dobrej zmiany”
    Generalnie rząd zafundował nam czerwień.
    Prawie wszystkie spółki były wczoraj na minusie.
  • Re: Przy 12 pln kupuje nowe zasoby.../allach Autor: mabmab [37.128.19.*]
    Fundusze inwestuja w spolki z WIG20 . W firmy takie jak BRA moga wchodzi najwyzej venture capital. Ale ich tu nie ma. No coz na rynku permanentnie oslabianym nie z powodow obiektywnych ale wypowiedziami pseudo guru - patrz Morawiecki w rzepie - rynek lapie plotki i zaczyna je traktowac jako prawde objawiona. Tak sie manipuluje kursami na plytkich rynkach a zwlaszcza wtedy gdy o kapitalizacji rynku decyduja spolki z udzialem SP. Przesledzcie jak sytuacja wygladala na BUXie jednak nie sugerujcie sie stanem na "dzis" gdy zyjacy trojniak Kaczynskiego - Orban- wycofuje sie z wczesniejszych wdrozonych pomyslow na ekonomie dobrej zmiany.(ppodatek handlowy,bankowy)
    Co do BRA - mam akcje i to sporo . Jesli do inwestycji podchodzi sie portfelowo i rozlicza stopa zwrotu z portfela a nie pojedynczej akcji to takie wahania moga sklaniac do ewentualnego zwiekszenia udzialu akcji taniejacych.
    Generalnie jednak moim zdaniem GPW nie ma zadnych perspektyw rozwoju zatem do konca roku rozliczam swoj portfel i moje oszczednosci "emigruja".
  • Re: Przy 12 pln kupuje nowe zasoby.../allach Autor: ~ra [5.172.232.*]
    właśnie na to czekamy!!!!emigruj!!!
  • Re: Przy 12 pln kupuje nowe zasoby.../allach Autor: ~paster [83.29.242.*]
    A Ty czekaj na 13 potem 12 dalej 11 i 10 bo Braster to spółka wysokiego ryzyka a nawet bardzo wysokiego co przy nastrojach na GPW jeszcze bardziej ryzyko to potęguje. Im niższe wyceny spółek tym większe wyzwania przed Brasterem a z innowacjami jest tak ze raz się powioda a dziewięć razy nie
  • Re: Przy 12 pln kupuje nowe zasoby.../allach Autor: ~Alan [78.10.244.*]
    Bardzo dobry plan ! Sprzedawj, sprzedawaj wszystko co masz ! Co za geniusz inwestycyjny, jestem pod wrażeniem !
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.