zrobisz jak będziesz chciał każdy ma rozum presto kupimy po 0,08 nie więcej już pisałem chyba kurs wtedy był około 0,16 kto słuchał to zarobił ja nie naganiam ja podpowiadam z dobrego serca zielonoświątkowiec poszukaj sobie powiadam wcześńiejsze i sprawdz czy byś zarobil
Dnia 2016-06-11 o godz. 11:20 ~kuba napisał(a): > zrobisz jak będziesz chciał każdy ma rozum presto kupimy po 0,08 nie więcej już pisałem chyba kurs wtedy był około 0,16 kto słuchał to zarobił ja nie naganiam ja podpowiadam z dobrego serca zielonoświątkowiec poszukaj sobie powiadam wcześńiejsze i sprawdz czy byś zarobil
ja nie sugeruje się forum, jak byś poczytał to byś wiedział :)
Dnia 2016-06-11 o godz. 11:20 ~kuba napisał(a): > zrobisz jak będziesz chciał każdy ma rozum presto kupimy po 0,08 nie więcej już pisałem chyba kurs wtedy był około 0,16 kto słuchał to zarobił ja nie naganiam ja podpowiadam z dobrego serca zielonoświątkowiec poszukaj sobie powiadam wcześńiejsze i sprawdz czy byś zarobil
No tak, kolejny ekspert giełdowy jak wszędzie, jasnowidz wie keidy spada wie kiedy rośnie, no i oczywiście wszystko bezinteresownie, nie nagania tak z dobrego serca, dla dobra ludzkich portfeli. Jak rośnie to potem piszą a nie mówiłem kto mnie posłuchał to zarobił a jak spada trzeba było mnie słuchać mówiłem że spadnie. A jakie numery w totka? Oczywiście wszyscy tu podpowiadają bezinteresownie, tak aby pomóc , dla dobra portfli.
Ustawię się na 0,08 groszach ale jak nie zarobię to posądzę cię o manipulację ok, to nie problem, bankier posiada całe ip i jak trzeba je uzyskam . I nie pisz w jednym zdaniu - każdy zrobi jak chce a potem kupimy po 0,08, jawna manipulacja człowieku. Zanotowałem twoje wpisy w razie nieudanych zakupów po 0,08 gr.