• Dni Lubska 2 Autor: ~lekka_szydera [87.239.219.*]
    Będę organizował Dni Lubska 2 - tak wyszło, że to mnie przypadł w udziale ten zaszczyt. Nie wiem jeszcze gdzie się odbędą, może w Radomiu, może w Krakowie, kto to wie. Ale będzie w tej sprawie komunikat. Można tez zgłaszać kolejne potencjalne lokalizacje.

W programie będzie kilka perełek, między innymi inwestorzy wygłoszą prelekcje:

1. Dlaczego jestem Optymistą w kwestii przyszłości Grupy Indygo?
    2. Co spowodowało, że zostałem zaciekawiony przez te spółki?
    3. Czy Nostradamus oraz Gall Anonim w swoich centuriach oraz zapiskach przewidywali sukces grupy indygo - analiza astralna.
    4. Infrastruktura kolejowa w okolicach zagłębia zakładów Indygo. Prezentacja zbiorowa.

No i gwóść programu

4. 240 tysięcy brutto w weekend (niestety będzie to tylko sesja plakatowa - wygłaszający prelekcję Inwestor Timu '1916' W. Legionistu nie zdecydował się przyjechać osobiście, kiedy dowiedział się, że nie zwracamy kosztów dojazdu pociągiem. Ostatnio zresztą bardzo nam go tutaj brakuje, ale podobno przygotowuje kolejną sesje plakatową pod tytułem 320 tysięcy brutto w weekend.

Serdecznie zapraszam na Dni Lubska Dwa i proszę czekać na kolejne komunikaty.
  • Re: Dni Lubska 2 Autor: ~we [77.255.63.*]
    Będą jakieś konkursy z nagrodami ?
  • Re: Dni Lubska 2 Autor: ~lekka_szydera [87.239.219.*]
    Oczywiście. Będą konkursy na odgadnięcie najbliższych cen emisyjnych, konkursy na odgadnięcie terminów licytacji masy, a także konkurs wzorowany na teleturnieju "ile to kosztuje" (zostanie wybrana losowo jedna z firm windykacyjnych i trzeba będzie odgadnąć na jaks sumę należności grupy sa obecnie przez tę firmę windykowane). Kto trafi najbliżej wygrywa.

W puli nagród jest między innymi członek, z którym cały czas rozmawia Timu W., statuetka "Wiecznego Odpału", a także Medal Długodystansowca dla tego kto będzie w stanie się pochwalić najstarszą transakcją zakupu akcji z grupy.
  • Re: Dni Lubska 2 Autor: ~frywolitka [95.160.157.*]
    Szyderka , czym ty dojedziesz? W jaki wehikuł się zmieścisz? Sądzę , że sam zaprojektowałeś, ale nikt nie zasponsorował. Oj ,gdzie ty te haluksy umieścisz? Mus i już, poproś, ANONIMA, by ci jednego centuria oddelegował.Wszak piszesz, że ANONIM, ma ich wielu. Setka luda udźwignie twe nie lekkie ciało.A ta-kto ominie cię słodka impreza.
  • Re: Dni Lubska 2 Autor: ~hi [37.47.10.*]
    Dnia 2016-06-10 o godz. 14:39 ~lekka_szydera napisał(a):
    > Oczywiście. Będą konkursy na odgadnięcie najbliższych cen emisyjnych, konkursy na odgadnięcie terminów licytacji masy, a także konkurs wzorowany na teleturnieju "ile to kosztuje" (zostanie wybrana losowo jedna z firm windykacyjnych i trzeba będzie odgadnąć na jaks sumę należności grupy sa obecnie przez tę firmę windykowane). Kto trafi najbliżej wygrywa.
    >
    > W puli nagród jest między innymi członek, z którym cały czas rozmawia Timu W., statuetka "Wiecznego Odpału", a także Medal Długodystansowca dla tego kto będzie w stanie się pochwalić najstarszą transakcją zakupu akcji z grupy.

hi

będą sparingi ze szydera i preziem
    oraz zawody w pluciu na odległość między szyderą i preziem.
  • Re: Dni Lubska 2 Autor: ~inWestoRC [83.30.84.*]
    Dnia 2016-06-10 o godz. 14:39 ~lekka_szydera napisał(a):
    > Oczywiście. Będą konkursy na odgadnięcie najbliższych cen emisyjnych, konkursy na odgadnięcie terminów licytacji masy, a także konkurs wzorowany na teleturnieju "ile to kosztuje" (zostanie wybrana losowo jedna z firm windykacyjnych i trzeba będzie odgadnąć na jaks sumę należności grupy sa obecnie przez tę firmę windykowane). Kto trafi najbliżej wygrywa.
    >
    > W puli nagród jest między innymi członek, z którym cały czas rozmawia Timu W., statuetka "Wiecznego Odpału", a także Medal Długodystansowca dla tego kto będzie w stanie się pochwalić najstarszą transakcją zakupu akcji z grupy.

Miałem ci więcej nie odpowiadać ale powiem szczerze że mnie to nieźle rozbawiło i dlatego odpowiem że jeśli będzie konkurs polegający na wybiciu największej ilości zębów z szyderczego uśmiechu to zaklep mi miejsce w kolejce, obiecuję przekazać główną nagrodę na cele charytatywne :)
[x]
BALTICINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.