Rozumiem, ze kolega w lipcu znika od nas? Planujesz podczas polrocznych spadkow na selvicie ktore sie zaczna w lipcu "udzielac" sie u nas czy bedziesz tam ze zdwojona sila naganial? :D
A dlaczego dopiero w lipcu? Dales sobie w czerwcu czas na wzrosty? dzisiaj bylo + 2.5 % na Selvicie przy niezlych obrotach hmmm. dziwaczne zachowanie.Ale zamieniam sie w sluch.Oczywiscie mozesz tym lipcowym spadkom kibicowac a ja...bede po cichutku wyl z rozpaczy. Umowmy sie na lipiec..Opowiem jak cierpie Nie opuszcze was jednak,..ah zapomnialem...w lipcu jestemna Dom.Rep nie wiem jak tam z internetem W ogole jestem zaskoczony ,ze braster nie rosnie. No ale za chwile bedzie czas zniw.Czas na dobre komunikaty.Wiem ,ze dobieracie praktycznie za bezcen.trzymam kciuki. Te wszystkie Masserati ,ktore czekaja ...szkoda zeby sie zmarnowaly. Walnalem wczoraj nowy watek dla brasterian ale skasowali. Macie na Forum bardzo zdolnego i pracowitego analityka (wyprodukowal w czwartek bodaj jakies 6 odkrywczych wpisow) Ten utalentowany pan :193218148 zamieszcza rownie trafne i malownicze analizy na PI Lab. Zachecam do lektury. Pilab stracil od poczatku roku jakies (drobnostka) 65 %.
Tak nie mogę rozszyfrować tego swis-a , tak bardzo martwi się o moje pieniądze(?) Ja jak mi coś nie pasuje to wychodzę a ten zostaje i jeszcze innych ostrzega (?)