a czemu ma mi być przykro?:) pomarzyć sobie zawsze możesz:) gdzieś cię wczoraj widziałem jak udawałeś guru to prawem rezonansu tu dostaniesz łomot i ci piórka opadną bo z tego co mi mówiono to tu będzie lipton jeden wielki ogromy lipton także trzymaj sie ramy:)
Dnia 2016-06-11 o godz. 08:16 ~klon napisał(a): > przecież ta spółka to dno i muł, kupie po 5 gr pod spekulacyjne wybicie na bankrucie
Popadasz w skrajności, a to też nie jest dobrze.
Zobacz sobie na rozwój spółki od początku działalności. Pierwszy okres działalności spółki bardzo udany, później pewnie przekombinowali, stąd 3 lata bardzo kiepskie. nie wiem z skąd przyczyny, bo wcześniej nie interesowałem się spółką, jednak ostatnie 4 kwartały widać znaczną poprawę w stosunku do lat nieudanych, stopniowy wzrost przychodów i mocne ograniczenie kosztów no i jeszcze całkiem całkiem kwotka w należnościach :)
A ty wyceniasz spółkę na 70 tys a ff na 10 tys, to nawet bankruty co schodziły z giełdy często miały lepszą kapitalizację :)
nie wszystkie Twoje propozycje są celne, jednak tutaj szczerze masz szansę na celny strzał i to w dłuższym terminie, widać ostatnio, że spółka wzięła się do roboty, co pewnie będzie widoczne w następnych kwartałach i pozytywna tendencja utrzyma się tym razem dłużej.
żeby zarobić na takich mało płynnych papierach , trzeba czasu na zebranie oczekiwanej ilości akcji, dlatego zajmuje mi to już tydzień , poczekam i sprzedam grubo powyżej 1,50 pln