jak to co myśleć? musiałem być dziś w robocie na 6.00, a nawet przed 6.00. Druga wersja - idę na basen......
Jak masz akcje to rób co chcesz...... Sądzę, że akcje tej spółki przez jakiś czas będą droższe niż 3 gorsze i tańsze niż 3 grosze.....
Nie udzielam tego typu rad. Ba nie mam do tego uprawnień......
ale jak chcesz to odpowiem szczerze...... odpowiedzi nie szukaj na forum bankiera.
Jesli bawisz się w giełdę, to rób jak chcesz...... jeśli myslisz o sprzedaży akcji - rób jak chcesz. jesli myslisz o kupnie akcji - to poczytaj DUŻO o tej spółce. I o losach spółek pani Z.
ale decyzja należy ZAWSZE i tylko do Ciebie..... No chyba że masz jeszcze żonę..... (to wtedy jej się spytaj - i to nagraj)
znaczy tu większość twierdzi, ze nie jestem obligiem - ja twierdze, że jestem. więc jak słuchasz większości - to nie jestem, jak sie mnie pytasz - to jestem.....
Napisałem, ze muszę? Chyba nie. Ale nie pamiętam..... Generalnie idę do pracy - bo chcę - a nie dlatego, że muszę. Teraz chodzę wcześnie, bo jest gorąco, a klima nam coś dziwnie działa w tym roku..... więc przychodzę wcześnie - i wychodzę wcześnie.....
To prezes! Nie kumacie? :) Czyta te wypociny na forum i sam nie wie co robić. Sypac po 3 gr czy znowu niżej, czy wręcz podbijać do 10. Tłum się nieco rozedrgał i nawet grubasy się pogubiły w strategii :P