• http://www.parkiet.com/artykul/1479078-Goraca-atmosfera-na-walnym-zgroma Autor: ~jaa [31.178.98.*]
    http://www.parkiet.com/artykul/1479078-Goraca-atmosfera-na-walnym-zgromadzeniu-Projprzemu.html

• walne Autor: ~prac [81.219.203.*]
    a Pani RZepecka dostała absolutorium bo nie ma uchwaly w tej sprawia ?
  • Re: walne Autor: ~kalet [83.25.90.*]
    Własnie, co z była Prezesowa. Walne nie podjęło żadnej uchwały w sprawie absolutorium/ braku absolutorium ? Jak to możliwe ?
    Były poważne zarzuty wobec niej i inwestorzy chcieliby wiedzieć jakie będa dalsze losy tych zarzutów. Czy prawnie w ogóle można nie podjąć uchwały w sprawie absolutorium dla Członka Zarzadu ?
  • Re: walne Autor: ~Jan [37.47.29.*]
    Jakie sa dalsze losy zarzutów? Jakie mogą być? Coś co nie jest prawdą, jest wyssane z palca i jest zwykłym szkalowaniem człowieka nie moźe mieć dalszej historii. Jednak oliwa sprawiedliwa... i wychodzi na wierzch wyssane z palca zarzuty
  • Re: walne Autor: ~kalet [83.25.90.*]
    Warto by jednak coś na ten temat inwestorom zakomunikować. Nie zmienia to postaci rzeczy, że nie podjęto żadnej uchwały na Walnym w sprawie braku absolutorium dla byłej Prezes - dlaczego tak się stało ? Czy ktoś , kto był na Walnym może to skomentować ?
  • Re: walne Autor: ~Przyszłość [109.243.142.*]
    Mam nadzieje że była Prezesowa skończy z nimi w sadzie - wszyscy będziemy kibicować
  • Re: walne Autor: ~kalet [83.20.103.*]
    W dalszym ciągu brak konkretów - nie chodzi mi o emocjonalne opinie. Czy ktoś może podać powód nie głosowania na oststnim Walnym nad nie udzieleniem absolutorium dla byłej Prezes PJP?
  • Re: walne Autor: ~ja [89.65.206.*]
    W sprawie absolutorium dla Pani Prezes większość akcjonariuszy była przeciw uchwale o nieudzieleniu absolutorium.
  • Re: walne Autor: ~Prac [83.21.7.*]
    Nic nie rozumiem z tego akcjonariusze chcieli udzielic Prezesowej absolutorium to chyba zart . Strata przeszlo 9 mln a oni chca jej za to podziekowac. o rany co sie dzieje w tej splolce gieldowe. Nieudacznicy dostaja absolutorim !!!!!!!!!!!!
  • Re: walne Autor: ~ja [89.65.206.*]
    Stratę to wymyślił nieudacznik Pietrzak. Za Pani Prezes  było prawie 3 mln zysku netto. Powymyślał odpisy na należności, które były spłacane jako nie do odzyskania. Stąd te 9 mln zł strat. To straty made in Pietrzak. 

• Re: walne Autor: ~Pani_od_matematyki [46.238.241.*]
    Skoro nie rozumiesz takich elementarnych spraw to wracaj do lekcji. Jutro szkoła i jeszcze nie wszystkie oceny wystawione.
  • Re: walne Autor: ~ins [188.9.45.*]
    Zatem co dalej w PJP. Walne zdecydowało o nowej Radzie, a ta musi zdecydować co z Zarządem i co ze strategią. Czy jest w ogóle szansa na logiczna strategie. Co z Immobile w PJP? Przegrali Walne, czy wycofaja sie z PJP?
[x]
PJPMAKRUM 0,00% 15,00 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.