• pytanie do antydoradcy Autor: ~abc [31.183.185.*]
    Anty skoro na wszystko znasz odpowiedz napisz nam dlaczego Zastal jeszcze nie pozbył się akcji? Skoro wszyscy juz wiedza ze to piach to Zastal mając 7 mln akcji wychodząc na ostatniej podbitce np po 8 groni miałby jakieś pół mln zł. Rozumie ze dla nich te pół mln to zbędna kasa i wolą mieć bezwartościowe akcje którymi prezes sobie później swój pokój wytapetuje czy tak:)?
  • KOGO TYPYTASZ DZIECIAKA KTÓRY NAWET NIE WIE ŻEJAK NIE MA = Autor: ~BALLADAOANTYDORADCY [77.114.27.*]
    JAK NIE MA ŚRODKÓW NA KONCIE TO ZLECENIA KUPNA NIE MOŻNA ZŁOŻYĆ WCZORAJ WALNĄŁ TAKI TEKST SZOK !!!
  • Re: KOGO TYPYTASZ DZIECIAKA KTÓRY NAWET NIE WIE ŻEJAK NIE MA = Autor: ~antydoradca [83.30.93.*]
    ? ktoś się podszywał?
    czy nie umiesz czytać ze zrozumieniem?

nigdy nie pisałem tego co mi insynuujesz.

Ale napiszę by było jasno - niekoniecznie trzeba posiadać pieniądze by wystawić takie zlecenie.
    Na pewno twój bank i twoje biuro maklerskie mają dla ciebie unikatowe produkty, pozwalające spokojnie "zrobić" takie zlecenie, jak sądze - być może - nawet bez kosztów......

Nie będę odwoływał do literatury tak przy okazji......

bo chyba nie wypada
  • Re: pytanie do antydoradcy Autor: ~antydoradca [83.30.93.*]
    1. nie wiem wszystkiego.
    2. wiem znacznie wiecej niż piszę.

a tak na temat.....
    cóż:
    1. Zastal jest jednym z gwarantów - tylko idiota by sprzedawał w takiej sytuacji akcje. M
    2. popytaj finansowego jak się schodzi z takiego "majątku" - trudno.
    3. poczytaj o TPI - być może Zastal wział kredyt pod te akcje ;-)

przyczyn jest cała masa.
    podejściem Zastalu bym się nie przejmował.
    zwiększenie zaangażowania odebrałbym pozytywnie (lub cynicznie).

ale sprawa prosta. Jesli jestem komuś winien 100.000 zł, i jesteśmy w sporze, a on mi jest winien 50.000 zł i tez jesteśmy w sporze.....
    to łatwiej się dogadać......

Jak molmedica zaspokoi obligów w inny sposób niż działka Zastalu, to być może Zastal sprzeda.....
    być może nawet wtedy gdy będzie porozumienie.

[x]
MOLMEDICA 0,00% 0,02 2016-07-01 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.