Uważam, po dotychczasowej analizie, że kres kolejnego szulera NewConnect nastąpi wcześniej, niż najwięksi pesymiści przewidują. Interesuje mnie jeszcze oficjalny komunikat o niepowodzeniu emisji akcji i "po balu panno lalu". Płynność finansowa zerowa i brak sznas na pozyskanie finansowania, to mój obraz przedzgonny dla biomaxa.
Dnia 2016-06-09 o godz. 17:54 ~12345 napisał(a): > Uważam, po dotychczasowej analizie, że kres kolejnego szulera NewConnect nastąpi wcześniej, niż najwięksi pesymiści przewidują. Interesuje mnie jeszcze oficjalny komunikat o niepowodzeniu emisji akcji i "po balu panno lalu". Płynność finansowa zerowa i brak sznas na pozyskanie finansowania, to mój obraz przedzgonny dla biomaxa.
To świetna wiadomość, jeśli to nastąpi czeka nas zysk 300 % min . Niezła reklamę robisz matołku
No i na forum cisza jak makiem zasiał. Nie ma kto naganiać bo i po co jak notowania zawieszone, nie ma kto narzekać bo od dawna było wiadomo jak to się skończy. Taka już kolej rzeczy że wszystko kiedyś się kończy