• pytanie? Autor: ~Wololo [77.112.221.*]
    1) Jeśli produkt będzie niewypałem tak jak niektórzy tu piszą to dlaczego ostatnia emisja poszła była emisją zamkniętą (czyżby większościowi chcieli wydXXmać samych siebie) 
    2)dlaczego zarząd w ramach programu motywacyjnego chce, aby wypacać jemu premie akcjami a nie np: z kasy z emisji (przecież według forumowych "znaffcuf" tematu te akcje są nic niewarte XD)?

• Re: pytanie? Autor: ~kukubara [94.254.178.*]
    Nie szkoda ci czasu?
  • Re: pytanie? Autor: ~oko_proroka [87.206.133.*]
    1) Jeśli produkt będzie niewypałem tak jak niektórzy tu piszą to dlaczego ostatnia emisja poszła była emisją zamkniętą (czyżby większościowi chcieli wydXXmać samych siebie) 
    2)dlaczego zarząd w ramach programu motywacyjnego chce, aby wypacać jemu premie akcjami a nie np: z kasy z emisji (przecież według forumowych "znaffcuf" tematu te akcje są nic niewarte XD)?

proste...

1) bo zawsze i pod każdą szerokością geograficzną są naiwni lub po prostu mylący się - gdyby kasa była wyznacznikiem nieomylności to znany i ogromny Lehman Brothers nie upadł by. Ci co kupili w emisji mogą się mylić tak samo jak akcjonariusz z jedną akcją
    2) bo dostaje systematycznie zadowalającą ich pensję, a premia to dodatek. Wiec jak się uda..to ok, a jak nie, to zostaną z pensją na koncie i bezwartościowymi akcjami , a Ty tylko z bezwartościowymi akcjami

zawsze wygrywają, choć troche mniej :)

mam akcje - właśnie ponownie wszedłem w tygodniu - ale nie dla testera, a dla newsów podbijających cyklicznie kurs
  • Re: pytanie? Doskonaly odbior testera na konferencjach w Warszawie Autor: ~waszTESTER [193.218.148.*]
    w warszawie i zaproszenia do Niemiec Anglii Austrii, itd , by dopuścić tester na tamte rynki i dla tamtych kobiet.
    Euforia sie zaczyna a telemedycyna Brastera z termodetekcyjnym testerem to gigantyczne zyski w 2017 roku.
    Wasz lekarz domowy
  • Re: pytanie? Doskonaly odbior testera na konferencjach w Warszawie Autor: ~swiss [194.158.250.*]
    nasz lekarzu domowy..

i cala reszta  znawcow..piszecie dyrdymaly w dalszym ciagu.Nie chcialoby mis ie mielic tego tematu ale gdy czytam takie banialuki nie moge sie powstrzymac. Doskonaly odbior testera...chyba cie sie z tosterem pomylilo Jakie zaproszenia do Niemiec itp.
    Znalem krawca ,ktory mowil ,ze mial pracownie w Paryzu....nawet sie zgadzalo..w jakichs slumsach dla Iranczykow szyl ohydne kiczowate kurtki skorzane...
    Tak samo jest z tymi zaproszeniami.
    Tu tzn. w Niemczech,Szwajcarii jest pewna grupa pacjetow ,ktorzy kupia kazde G.. ,
    Ezoterycy,Hipochondrycy,medycyna alternatywna  itp. mam z takimi czesto do czynnienia :))
    To (abstrachujac od tego ,ze idioci) jednak mala grupa egzotow ,na ktorych sie nie zbije kokosow.
    Nie slyszalm oprucz tego nigdy,zeby ktosw ramach programu motywacyjnego wyplacal sobie gotowke?
    To by byl dopiero powod do ewakuacji.
    Po tym co napisal (wyczerpujaco ) ten ktos
    Wlasciwie nie ma o czym dyskutowac..Ja w takiej sytuacji sciskam poldupxxki i siedze cicho.Najbardziej smieszni sa ci butni. A w szczegolnosci brakuje mi tych od Masserati i podobnych.
    No ale pod zmienionym Nickiem mozna bez uszczerbku snic dalej o potedze.
    Ci  (zawodowcy),ktorzy wierza  we wzrosty bo beda newsy  .moga sie zdziwic..czytalem mnostwo takich wypowiedzi jeszcze niedawno na Hawe 
  • Re: pytanie? Doskonaly odbior testera na konferencjach w Warszawie Autor: ~umowy [193.218.148.*]
    W listopadzie tester Braster w każdej hurtowni medycznej i machina zbijania kasy ruszyła.
    Pisz głupoty a listopad to zweryfikuje kto ma rację.
    opinia i podpisane umowy

• Re: pytanie? Doskonaly odbior testera na konferencjach w Warszawie Autor: ~swiss [194.158.250.*]
    facet ile forsy wtopiles?
    Wymysl przynajmniej jakas przekonywujaca bujde .
    Tworzysz dobra zmiane i pogodna atmosfere na tym  forum . Mysle ,ze dzieki darowi przekonania jutro bedzie jak wy to nazywacie" dzida?"
    Dzisial chyba 30 optymistycznych wpisow :))

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.10.87.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: pytanie? Doskonaly odbior testera na konferencjach w Warszawie Autor: ~Alex [46.77.124.*]
    Dyżurny Zwiss na forum?
  • Re: pytanie? Doskonaly odbior testera na konferencjach w Warszawie Autor: ~koles [5.172.247.*]
    dyżurny zwiss  to chrześcijanin narodowy trzeba go sluchac
  • Re: pytanie? Doskonaly odbior testera na konferencjach w Warszawie Autor: ~Swiss [178.39.98.*]
    Zwiss to jak narazie macie na wykresie :))
    Staram sie jak moge byc elegancki.
    Dziwi tylko, ze zaden nie zajaknal sie na temat analizy jaka wam ktos myslacy podarowal.
    Powinniscie mu za to zaplacic.
  • Re: DLA ZWISA ...... Autor: ~byly_leszcz [89.74.60.*]
    swiss czy zwis , przecież to obleci każdego ..........osobiście posiadam kilka tysi Brastera i nie mam czasu klikać non top na forum które nic nie wnosi w temacie , a jak widzę swissa który cały czas monitoruje forum i udziela fachowych porad to zajady pękają ze śmiechu ........
    Gościu jesteś po prostu żałosny ....... co chcesz udowodnić ??????
    KGHM Z 200 ZETA OPADŁ NA 50 .....znak że bankrut ?????
    he he he he ..................
    Pamiętaj bez ryzyka nie ma zabawy i jeszcze jedno to moja kasa .........he he he
    i nie odpisuj ...........lecz ręce będą ciebie świerzbić by poklikać bez sensu ............ha ha ha
    Pozdro dla normalnych
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.77.124.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.