Przy aktualnej cenie cena/zysk za ostatnie 4 kwartały wynosi 8,6. Przy założeniu, że 4FUN Media poprawi w tym roku wyniki to wskaźnik cena/zysk powinien na 2016 rok być jeszcze niższy. Czy 4FM jest drogo wycenioną spółką...?
Inwestor z wieloletnim stażem co 6 zer na koncie ma juz od wielllulat W infestowaniu tak jak w pokerze, gdy nie widzisz kart przeciwnika wydaje się że masz najlepsze ale kiedy sprawdzasz masz nic ciekawego Co to ma do 4fun, na dobro się czeka zło ma się odrazu Tak samo był z GRAAL z NEUCA z LPP wszyscy uciekali zapominając, ze największym wrogiem inwestora jest on sam. Chcesz mieć to myśl
Wystarczy mieć dobry kontakt z Zarządem i można wiedzieć że wszystko idzie w dobrym kierunku a niedługo Ci co sprzedawali będą płakać bo nie zdążą wskoczyć przy tej płynności, bo kurs poleci np 100% w ciągu miesiąca. Pozdrawiam cierpliwych, fajnie kupować po mega taniości :)
Ja kontaktu z zarządem nie mam, ale postanowiłem inwestować w akcje spółki jak czytałem opis ludzi, strony, działalności etc. + wyniki i inne decyzje zarządu.
Wydaję się, że ta spółka może okazać się bardzo ciekawą propozycją dla cierpliwych inwestorów, a więc cały czas dokupuje po troszeczkę i czekam
toście znowu pojechali, zawsze mnie zastanawia słabość papierów które powinny byc mocne, rynek ssie, wiadomo, ale tutaj wskazniki są niskie, papier z małym FF, a leci jak woda w spłuczce... zadziwiające zaiste
Są dwa zlecenia sprzedaży które przez ten tydzień są cały czas obniżane do coraz niższych poziomów z 5,95 do 5,32 dzisiaj. Następne zlecenie sprzedaży jest po 5,65 i to mały wolumen. Spadek wygląda sztucznie, na małym wolumenie spadki po 10 i 6% przy wycenie akcji takiej jak widać, sentyment na giełdzie też na pewno nie pomaga. Na zysk zawsze się czeka dłużej niż na straty, cierpliwości i tak jakby na to nie patrzeć jesteśmy 80% wyżej niż rok temu. Pozdrawiam.