Mam 2k papieru tfonka.Cashuje się szybko po 3,10 i idę na Asbis. Policzcie sobie koszty pieniądza w czasie - będziecie sobie smsy wysyłac miesiącami, płacić za SII i naciagaczy prawnych, a ten skupujacy i tak wam wiecej nie sypnie bo i nie ma z czego. Najwyzej zdołuje firme, co i tak robi jak was czytam. Ja juz byłem na kilku padakach. A kilka perełek i misie pójda teraz w góre na połrocze - poczytajcie sobie raporty i analizy na stockwatchu, to bedziecie wiedziec o czym mowie.
Matematyk, jaki bedzie twoj koszt pieniadza w czasie czekajac na kase ponad miesiac na 3,10? Teraz mozesz opchnac po 3,09 czy 3,08. Policz jeszcze ile Ci wyjdzie wystawienie dokumentow z biura maklerskiego, wyslanie ich do skupujacego, nie mowiac o straconym czasie. Przy twoim pakieciku nie zarobisz nawet na oplaty za wystawienie dokumntow z biura maklerskiego potrzebnych do odpowiedzi na wezwanie po 3,10, wzgledem sprzedazy na wolnym rynku po 3,08.
Skup idzie cienko, gdyż gra toczy się nie skup (za taką cenę ludzie nie chcą oddać) tylko o zablokowanie uchwał sawickiego na walnym 20.06.2016r. Drobnym razem z Noble Fund powinno się to raczej udać. Dopiero po 20 czerwca będzie wiadomo w którą stronę pójdzie kurs. Do tego czasu różni naganiacze będą się martwić o pieniądze innych, przeważnie strasząc obniżką kursu..