• Koszty pieniądza w czasie Autor: ~ekumen [83.30.243.*]
    Mam 2k papieru tfonka.Cashuje się szybko po 3,10 i idę na Asbis. Policzcie sobie koszty pieniądza w czasie - będziecie sobie smsy wysyłac miesiącami, płacić za SII i naciagaczy prawnych, a ten skupujacy i tak wam wiecej nie sypnie bo i nie ma z czego. Najwyzej zdołuje firme, co i tak robi jak was czytam. Ja juz byłem na kilku padakach. A kilka perełek i misie pójda teraz w góre na połrocze - poczytajcie sobie raporty i analizy na stockwatchu, to bedziecie wiedziec o czym mowie.
  • Re: Koszty pieniądza w czasie Autor: ~Fgh [80.53.52.*]
    Dobre, stary, miałem tak samo. Szkoda że nie. Można szczerze pogadać na tym forum...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.169.124.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Koszty pieniądza w czasie Autor: ~towarzysz [94.254.225.*]
    Matematyk, jaki bedzie twoj koszt pieniadza w czasie czekajac na kase ponad miesiac na 3,10? Teraz mozesz opchnac po 3,09 czy 3,08. Policz jeszcze ile Ci wyjdzie wystawienie dokumentow z biura maklerskiego, wyslanie ich do skupujacego, nie mowiac o straconym czasie. Przy twoim pakieciku nie zarobisz nawet na oplaty za wystawienie dokumntow z biura maklerskiego potrzebnych do odpowiedzi na wezwanie po 3,10, wzgledem sprzedazy na wolnym rynku po 3,08.
  • Re: Koszty pieniądza w czasie Autor: ~Us [79.141.165.*]
    a poczytam, to nie bili :)
  • Re: Koszty pieniądza w czasie Autor: ~Szalom [184.75.213.*]
    A o co właściwie się kłócimy? Wyraźnie widać, że niewiele można zarobić.
  • Re: Koszty pieniądza w czasie Autor: ~zzz [46.113.74.*]
    Skup idzie cienko, gdyż gra toczy się nie skup (za taką cenę ludzie nie chcą oddać) tylko o zablokowanie uchwał sawickiego na walnym 20.06.2016r. Drobnym razem z Noble Fund powinno się to raczej udać. Dopiero po 20 czerwca będzie wiadomo w którą stronę pójdzie kurs. Do tego czasu różni naganiacze będą się martwić o pieniądze innych, przeważnie strasząc obniżką kursu..
[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.