Konsolidacja trwa. Niedługo dywidenda, raport roczny ciekawe gdzie niedługo będzie kurs? Cierpliwe dobieram. A ktoś skutecznie trzyma kurs uwalając go przy śmiesznych obrotach.
jak sie nie myle kupiec startował po 0,20 po respicie 2 teraz 1,9 patrzcie na wyniki a jaka cena pytanie ile mozna czekac na wybicie wybicie juz było ja puscilem po 3,13
Ja też sprzedawałem w okolicach 3 złoty co nie znaczy że w chwili obecnej nie mam akcji. Czyli co zakładasz, że raz doszło do 3 zł i taka sytuacja się nie powtórzy? Skoro się udzielasz na tym forum to zakładam że masz akcje Kupca, albo jeśli nie masz to zastanawiasz się czy kupić?
jeszcze mam kupione przed splitem dalej jestem zarobiony zwracam tylko uwage ze przy takich wynikach kurs jest trzymany za gebe i zanic zwrosty czy spadki maja sie do zyskow kupca
Dnia 2016-06-09 o godz. 12:22 ~bialy2727 napisał(a): > jak sie nie myle kupiec startował po 0,20 po respicie 2 teraz 1,9 patrzcie na wyniki a jaka cena pytanie ile mozna czekac na wybicie wybicie juz było ja puscilem po 3,13
jest połączenie....http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/index/news/info/827765,bvt-sa-rejestracja-polaczenia-bvt-sa-z-windykacja-pl-sp--z-o-o---oraz-zmiany-wysokosci-kapitalu-zakl#
jeszcze dzisiaj raport i jutro powinny być górne widły i zbieranie mozna uznac za zakonczone bo akcji raczej bedzie mało w granicach do 2,50