• gdzie sa akcje? Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    A ja wśród miliona debilnych postow się pytam gdzie sa papiery???? Przed ostatnimi wzrostami w arkuszu było ok 10mln papierów do 10gr.......teraz wygląda to biednie....owszem jest blokada na 11,12gr ale caly czas dziwnie mało kwita. Nie wspomnę już o tym ze powrot na 9gr to jedna srednia sesja......wygląda to na ostateczne odleszczanie....dodatkowo nowych nickow coraz mniej a z czasem wogole ubedzie bo nie będą ryzykowac
  • Re: gdzie sa akcje? Autor: ~mieetek [149.254.51.*]
    Ototoo, zacznie sie ssanie przy 20gr a arkusz pusty jak zeznik w latach 80-tych...
  • Re: gdzie sa akcje? Autor: ~Molmedica [94.254.161.*]
    Do 10 gr - 2,8 mln akcji w tym z połowa to sztuczna podaż

Czekamy sobie cierpliwie
  • Re: gdzie sa akcje? Autor: ~qwerty07 [91.208.93.*]
    MY tak, czekamy cierpliwie 
    KURY nie są cierpliwe, bo to KURY

• Re: gdzie sa akcje? Autor: ~rudy [37.47.29.*]
    Tak tak czekajcie
  • Re: gdzie sa akcje? Autor: ~Tomek [37.47.3.*]
    Dnia 2016-06-08 o godz. 10:05 ~siwy napisał(a):
    > A ja wśród miliona debilnych postow się pytam gdzie sa papiery???? Przed ostatnimi wzrostami w arkuszu było ok 10mln papierów do 10gr.......teraz wygląda to biednie....owszem jest blokada na 11,12gr ale caly czas dziwnie mało kwita. Nie wspomnę już o tym ze powrot na 9gr to jedna srednia sesja......wygląda to na ostateczne odleszczanie....dodatkowo nowych nickow coraz mniej a z czasem wogole ubedzie bo nie będą ryzykowac

Przestań gadać głupoty akcji jest 74mln a że nie ma w arkuszu
    Powiedz to tym co petrol brali bo nic nie było
    Popyt jest ważny a popytu nie ma
  • Re: gdzie sa akcje? Autor: ~Gra_z [89.231.77.*]
    Ten optymizm wynika z plotek w kręgach odnośnie układu z wierzycielami czy może pochodzi z ulicy sezamkowej ? Tak po prostu z dupy wzięty :) bo jak z dupy wzięty to popieram wzajemne pocieszanie anonimowe na forum .Też słyszałem na sezamkowej że jest super.
  • A ty siwy ile wystawiłeś dziś akcji? Autor: ~antydoradca [83.7.201.*]
    ja tylko 1000 i to zupełnie inne spółki (choć jedynej z nc jakiej mam). Wystawiam dość często bo liczę, że utrafię jakiegoś nawiedzonego "po kursie dnia".
    Na giełdzie i na nc masz z 700 spółek.
    Na ilu się dziś ustawiłes?

Pewnie podobnie jak ja .....
    jesli tak - to nie wymagaj od innych by sie wystawiali.....
    Było 10 mln poszło po 9 groszy do ludzi spragnionych akcji.....
    Oni pewnie nie wierzą co kupili
[x]
MOLMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.