A ja wśród miliona debilnych postow się pytam gdzie sa papiery???? Przed ostatnimi wzrostami w arkuszu było ok 10mln papierów do 10gr.......teraz wygląda to biednie....owszem jest blokada na 11,12gr ale caly czas dziwnie mało kwita. Nie wspomnę już o tym ze powrot na 9gr to jedna srednia sesja......wygląda to na ostateczne odleszczanie....dodatkowo nowych nickow coraz mniej a z czasem wogole ubedzie bo nie będą ryzykowac
Dnia 2016-06-08 o godz. 10:05 ~siwy napisał(a): > A ja wśród miliona debilnych postow się pytam gdzie sa papiery???? Przed ostatnimi wzrostami w arkuszu było ok 10mln papierów do 10gr.......teraz wygląda to biednie....owszem jest blokada na 11,12gr ale caly czas dziwnie mało kwita. Nie wspomnę już o tym ze powrot na 9gr to jedna srednia sesja......wygląda to na ostateczne odleszczanie....dodatkowo nowych nickow coraz mniej a z czasem wogole ubedzie bo nie będą ryzykowac
Przestań gadać głupoty akcji jest 74mln a że nie ma w arkuszu Powiedz to tym co petrol brali bo nic nie było Popyt jest ważny a popytu nie ma
Ten optymizm wynika z plotek w kręgach odnośnie układu z wierzycielami czy może pochodzi z ulicy sezamkowej ? Tak po prostu z dupy wzięty :) bo jak z dupy wzięty to popieram wzajemne pocieszanie anonimowe na forum .Też słyszałem na sezamkowej że jest super.
ja tylko 1000 i to zupełnie inne spółki (choć jedynej z nc jakiej mam). Wystawiam dość często bo liczę, że utrafię jakiegoś nawiedzonego "po kursie dnia". Na giełdzie i na nc masz z 700 spółek. Na ilu się dziś ustawiłes?
Pewnie podobnie jak ja ..... jesli tak - to nie wymagaj od innych by sie wystawiali..... Było 10 mln poszło po 9 groszy do ludzi spragnionych akcji..... Oni pewnie nie wierzą co kupili