• idzie poludnie Autor: ~gregor555 [213.213.187.*]
    musze was zmartwic niestety idzieto raczej ku dolowi jak pisalem wczoraj moze byc za niedlugo 1.20 juz widac jak spoldzielnia kresli wykres rano podbitka a na koniec opad typowe zagranie na tzw wyleszczenie ja ustawiam sie 0d 1.25zaczynam zbierac do 1.18 bo do tego zmierza dopiero wyniki kwartalne moga cos tutaj zmienic ewentualnie co po 23 czerwca tak sie dzieje jak sie wypracowuje niesamowite dochody zaczynaja sie odwracac inwestorzy no bo jak mozna taki kant nazwac co miesiac wspaniale wynik ia raport kwartalny na minusie ja bym zalecal raczejdac sobie na wstrzymanie dopuki prc nie pokaze dodatnich wynikow za 2 kwartal
  • Re: idzie poludnie Autor: ~Classic [213.233.150.*]
    To po pierwsze, a po drugie - ja tu widzę zagrywkę sprzed paru lat, która każe mi sie ustawiać ok 1 zł. Tam spodziewam się jakiegoś popytu choć i to nie koniecznie musi się wydarzyć. Średnia 45 dniowa przebita a cholera wie co się będzie działo jeśli będzie brexit.
  • Re: idzie poludnie Autor: ~gregor555 [213.213.187.*]
    brexitu nie bedzie juz Pani Merkel IPan Hoolande zadbaja o to do 1zl nie zjedzie kurs mi wychodzi 1.23moge sie pomylic o3 4 grosze wejdz na wykres swiecowy 5lat wykres liniowy i swiecowy prochnik i zobaczysz dokad zmierza Czas na zysk .pl
  • Re: idzie poludnie Autor: ~gregor555 [213.213.187.*]
    jeszcze chcialem dodac jakos cichutko ipodstepnie spada bez wiekszych komentarzy spadek bedzie do 23 czerwca powolny z krotkimi wybiciami do 1.20 szczyt 03.03 2016
  • Re: idzie poludnie Autor: ~pp [178.43.95.*]
    jasnowidz???
  • Re: idzie poludnie Autor: ~QWERT [83.3.25.*]
    zapraszam na spółkę PANOVA
  • Re: idzie poludnie Autor: ~gregor555 [178.197.239.*]
    Co jestes ze spoldzielni zle ze do brze mowie i ostrzegam innych zobaczysz jak pojdzie na dol to kwestia czasu przypomne sie za jakis czas wtedy mozemy podyskutowac
  • Re: idzie poludnie Autor: ~Classic [31.187.61.*]
    Idzie południe: najlepszy dowód to średnia 45 dniowa przebita, spadki na wysokim wolumenie i korekty dwoma akcjami a na miraculum odwrotnie gdzie kurs rosnie: kurs wznosi się na wysokim wolumenie z korektami spadkowymi z kilku akcji. Radzę się zastanowić nad miraculum wspomnicie moje slowa. A prochnika można brać po korekcie. Chyba
  • Re: idzie poludnie Autor: ~radek [193.104.239.*]
    będzie nowa emisja po 1 PLN to po co kupować po 1,3
  • Re: idzie poludnie Autor: ~Sis [57.66.78.*]
    Po co kupowali po 1.5-1.6??? Kilka milionów obrotu poleciało w tej cenie, po co?

• Re: idzie poludnie Autor: ~radek [193.104.239.*]
    na forum pisali że będzie rosło
    to kupowali :)
  • Re: idzie poludnie Autor: ~Ano [31.187.61.*]
    Pytanie: kto kupował a kto sprzedawał? Odp.: profesjonalisci napalonym amatorom ktorzy chca w miesiąc zarobic na chate na Lazurowym Wybrzeżu. Jesli kupowali za złotowke to wciąż sprzedaja z 30 procentowym zyskiem.
  • Re: idzie poludnie Autor: ~Sis [57.66.78.*]
    Sprawdź obroty...zakupy pomiędzy 1.30 - 1.67 były na dużo większych obrotach, niż spadek do tej ceny dzisiaj...wiec komu się opłacało kupić drożej, żeby teraz sprzedawać taniej?
  • Re: idzie poludnie Autor: ~Classic [213.233.147.*]
    A może wynika to stąd ze większość na giełdzie się myli? I stąd ten obrót? I ta większość została teraz z ręką w nocniku? Ja Wam radzę róbcie jak uważacie. To najlepsza rada:)
[x]
PROCHNIK -4,59% 0,01 2019-01-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.