Broadgate to jeden wielki szwindel, przeczytajcie sobie rzeczową analizę na stockwatch.pl to może przejrzycie na oczy http://www.stockwatch.pl/forum/wpisy-1991_BROADGATE.aspx
rozumiem ze chciales kupic za 1-1,10 ale pociag odjechal. byc moze spadnie ale wielkosc umow pokazuja sile tej spolki.ostatnia to 1000000 dolcow czyli ok 3800000 pln. takie kwoty mowia wszystko. tutaj nie ma zartow.
Dobrze chociaż że ja nie wsiadłem do tego pociągu, niezłe przekręty porobione w tym broadgate, będzie płacz niedługo. Przeczytajcie opinie audytora który uważa że powinna być strata w 2015 r a nie zysk jak firma pokazuje, sam ten fakt to jest poważne ostrzeżenie !
Do Stefana.Skoro stockwatch jest dla ciebie wyrocznią,to jak zinterpretujesz brak ostatnimi czasy zwłaszcza po raportach kwartalnych aktualizacji danych po raportach spółek ,w których to ja widzę odbicie jak chociażby BROADGATE,ONICO.Uważałbym na AntyTeresę,każdy gra pod siebie.Dziękuję za uwagę.
Dnia 2016-06-12 o godz. 09:10 eshkoshka napisał(a): > O popatrzcie po ponad miesięcznym opóżnieniu zaaktualizowali dane spółki,a teraz poproszę o świeże dane po raporcie kwartalnym ONICO.
wystarczy do nich napisać wiadomość to zaktualizują informacje
Witam,manipulanci znowu w akcji .Wycena porównawcza na biznesradar spadła z dnia na dzień o 50%.Spółeczka została zauważona zaczął się skup.Nie dajcie się wyleszczyć.
Widzę że niektórzy inwestorzy oprzytomnieli i widzą że Broadgate to wałek a wszystko wyjdzie za kilka miesięcy, gdzie się podział ten co wyłapujeperełkiznc , pewnie nagonił, sprzedał i na innej spółce naganiania.
slabe wypowiedzi forumowiczow. broadgate jest jedna z lepszych spolek na gpw fundamentalnie i nic tego nie zmieni- przynajmniej takwyglada sytuacja na dzien dzisiejszy. poza tym jest bardzo tania. wszystko w temacie.