- jest inwestor, który chce wykupić akcje.. średnia cena to około 2,1 grosza i tyle bysmy dostali maks 3 grosze (srednia za pół roku) - nie ma inwestora i do piachu - w niczyim interesie jest bankructwo (jsw się ucieszy bo nie będzie konkurencji na ich węgiel koksujący) - straci państwo, mieszkańcy, pracownicy i reszta ludzi
Oby się udało , widzę ze z każdym dniem rośnie wiara w cud patrząc na tko 2 grosze. i dobrze bo nizej nie sprzedam, a nawet myśle o 3-4 groniach za ten papier :) . pierwsza opcja jest dla mnie oczywista
Państwo powinno pożyczyć do jednego miliarda OKD, powiedział Minister Przemysłu i Handlu Jan Mladek (CSSD). W środę, po przybyciu do negocjacji koalicyjnych powiedział, że pożyczka jest jedynym rozwiązaniem. Taki scenariusz we wtorek przyznał minister finansów Andrej Babis (TAK), ale mówił o kwotę 400 mln
inny artykuł https://www.novinky.cz/domaci/405848-stat-musi-okd-pujcit-jinak-to-nejde-rekl-mladek-a-navrhl-rovnou-miliardu.html
echo wywaliłem , zarobiłem i czekam nizej, tam będzie jeszcze w okolicy 7,5 zł. poczekam do piatku i kupię, ja widzę to tak ECHO zdejmą z gpw bo jest za dużo kasy do podziału . to się zwyczajnie nie opłaca