• Nie słuchajcie naganiaczy Autor: ~Karol [87.207.155.*]
    Od samego rana naganianie na na skupowanie akcji a teraz naganianie na sprzedaż poniżej wartości. Nie słuchajcie naganiaczy miejcie swój rozum.
  • Re: Nie słuchajcie naganiaczy Autor: ~aadam [77.79.213.*]
    okej panie szanowny napisałem raptem 2 posty i naganiam na spadki taaak? to napisz mi proszę jak to możliwe że sprzedaż w tych poziomach jest według ciebie sprzedażą poniżej wartości??? jaką wartość stanowi wg. ciebie ta spółka? ma jakieś nieruchomości/ruchomości? albo niespłacone wobec niej należności? aa że chyba za wartość uznajesz ok 3800 000 akcji. I rzekomy podmiot zaicerający ręce. proszę cię. skoro sprzedaż jest zła to dlaczego ktoś (bez snucia domysłów) cały czas zasypuje wszystkie możliwe poziomy chociaż przejęcie wg. ciebie jest tuż tuż? dizsiaj przemieli się ok 10% wszystkich akcji i bez żadnego zbierania wystawionych na S akcji, a jest co zbierać na każdym poziomie wisi po ok 40tyś akcji. TO JEST WYWALANIE.

i jeszcze jedno mam do dodania, mianowicie ktoś wstawił informacje o odwrotnym przejęciu, To teraz ja zapodam coś nowszego. Urywek pochodzi z najnowszego komunikatu ze spółki, jak by ktoś nie lubił doczytywać do końca napiasałem za pomocą Caps locka, żeby nie było niedopowiedzeń
    Komunikat o nieodbyciu się walnego zgromadzenia:
    ZDANIEM ZARZĄDU SPÓŁKI ZAISTNIAŁA SYTUACJA WYNIKA Z FAKTU, ŻE NAWET W PRZYPADKU OBECNOŚCI WSZYSTKICH AKCJONARIUSZY SPÓŁKI UPRAWNIONYCH DO UCZESTNICTWA W NADZWYCZAJNYM WALNYM ZGROMADZENIU, NIE ZOSTAŁOBY OSIĄGNIĘTE KWORUM WYMAGANE DLA WAŻNOŚCI UCHWAŁ, OKREŚLANE STATUTEM SPÓŁKI NA POZIOMIE 25% KAPITAŁU ZAKŁADOWEGO.
  • Re: Nie słuchajcie naganiaczy Autor: ~RCMilano [83.14.249.*]
    NO TO JAK MYŚLISZ ? KTO MA TE 70%?hahhahahhahahha sprzedawać sprzedawać hahhahahhaha
  • Re: Nie słuchajcie naganiaczy Autor: ~Karol [87.207.155.*]
    Widzę że baardzo chcesz kupić te akcje po "dobrej" cenie, jak na niezainteresowanego bardzo dużo wiesz na temat tej spółki ;) no i tak bardzo troszczysz się o wszystkich innych na forum żeby czasem nie stracili hehe. Proszę Cię prawda jest taka że tego typu wpisy to nic innego niż naganianie, nie wierzę w Twoją troskę o innych na tym forum, masz w tym biznes i tyle. Powodzenia życzę.
  • Re: Nie słuchajcie naganiaczy Autor: ~R8 [188.146.134.*]
    Na p24 ustawiali na K po parę milionów i według Ciebie to był skup.
    to było nęcenie leszcza, strategia inna efekt ten sam - upychanie akcji w rynek

tylko te 500tyś k po 0.9 idą po 11 gr jak świeże bułeczki !! hahhahhahah
    o czym ty Milano piszesz wogóle co???? z 3 zł kurs spadł na 10gr!!!!!!!!!! SŁOWNIE DZIESIĘĆ GROSZY!!!! bez żadnej podbity, a ty się osiołku podnicasz że z 9 groszy kilku osobom uda się sprzedać po 11 groszy. ty wiesz ile trzeba tych dziewięcio groszówek zakupić żeby wyrównać stratę z takich poziomów? i komu to potem oddać, co? nie no ale ty jesteś gość, przewidziałeś to wszystko zanim Don w ogóle wszedł w spółę. Taki z ciebie kozak, bez dwóch zdań. Tu będzie to samo. Na razie odpoczynek, przed 17 znowu zaczną sypać tylko niech się popyt ustawi a jak nie to poczekają jeden - dwa dni i znowu ogień kolejne 400tyś papieru w ulice żeby tylko odciążyć słupy....
  • Re: Nie słuchajcie naganiaczy Autor: ~R8 [188.146.134.*]
    Jaki będzie efekt to zobaczymy,ale jestem pewien,że Ty tego nie wiesz tak jak większość tutaj z nas.
    jeden lokal to 10mln obrotu rocznie a otworzymy ich 10 Warszawa Kraków Poznań Gdańsk Łódz Katowice Wrocław Szczecin Lublin !!!Ten dziesiąty już jest !!!hahahhahahhaha
[x]
MAGNIFICO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.