Gdyby w piątek ogłosili, że raport będzie zgodnie z KRS to byście tutaj płakali..... a tak ogłosili po 3 dobach, że raport będzie póżniej i na forum radość......
Spółka pokazuje wam ile jestescie dla nie warci..... To tak jak iść na licytację i dowiedzieć się, że licytowany nie ma reprezentacji, bo sie wczoraj podała do dymisji.......
I takimi zabawami będą was męczyć..... Ale macie tą przewagę, że w każdej chwili możecie to olać.
nie. nic nie kupiłem..... wierzę raczej w analizę fundamentalna - jeśli chodzi o inwestycje..... A czasy gdy się szuka stabilności zaczynają się w pewnym wieku. Mnie nie interesuje zarobek 2 tys zł..... przy tym poziomie ryzyka
chlopie mnie np przy tym poziomie ryzyka interesuje zarobek kilkudziesięciu tysiecy zlotych a nie 2 tys... wpakowalem tu 20 tys i wyciagne z tego conajmniej drugie tyle
Nie masz akcji bo nie spadło na 3gr. Nie pisz, że cię nie interesuje 2 tys zł zarobku bo to się kupy nie trzyma. Poza tym gdybyś kupił 817 000 po 3gr i sprzedał po 4 gr masz 8tys zarobku. Po odliczeniu podatku od zysku masz więcej niż pisałeś o ponad 200%. Więc coś u ciebie z matematyką jest nie tak. Kupując po 3 gr ten pakiecik a sprzedając po 6gr masz 24tys zł zarobku - podatek masz 20tys zł. Więc o jakich 2 tys zł piszesz? A już wiem, twój baton to chyba pod zyski o których mówisz to będzie 88 500 na K po 3 gr. Teraz pasuje. A i tak to dużo w stosunku do średniej zarobku ogólnej liczby inwestorów.
To kupić szampana z powodu info. o przełożeniu publikacji raportu ??? Wypadało by co. Takie tam dzisiaj -20% ale to nic bo data publikacji jest. Czasami myślę że te wszystkie wpisy to ludzie molmedicy bo kto normalny by tak pisał 820,000 akcji po .03gr to ponad 20,000zł więc jaki to baton ??? No chyba że sprzedaż swoje stare BMW 3 i kupisz akcje molmedica by być milionerem na bankierze.
co co lansu ludzi molmediki, to być może racja. Ja nie pojmuję dlaczego oni tego nie zdejma z rynku..... może w jakiś papierach jest? że być musi? przecież Zalewskim nikt grosza do ręki nie da...... Chyba jak idą do kibla płatnego, to biorą z gory od nich......
Twoja strategia okazała się najlepsza :) Podobno utopiłeś 100 czy 200 tys. Dla potencjalnego zarobku 10 czy 20 tys. :)
Tylko pogratulować.
Teraz nic nie robisz tylko cały dzień wyjesz z żalu na forum.