Dnia 2016-06-06 o godz. 13:10 ~asd napisał(a): > a prezes wysypuje się po to żeby potem podać super infa ? logika godna podziwu :)
czas pokaze 13wsparcie o ktorym pisze.ps a co ty myslisz ze bedzie sypal do 1gr lecz sie czlowieku na glowe skoro nie interesuje cie spolka to po co tu siedzisz i bzdury wypisujesz ,kurs szoruje po dnie wskazniki nisko a czas pokaze kto mial racje ty brales na wysokich wskaznikach kghm ja na niskich 57,30
Dnia 2016-06-06 o godz. 13:24 ~VABANK napisał(a): > KGHM to dobra spółka lecz dorwaly sie jakies ruskie trole..a pik bym chetnie wziol za 0,13 > PREZESIE CZEKAMY!!!!
dobra spolka zalezy w jakiej cenie.ale skoro mamy taki rzad to tylko gra na podbicie ,przeciez pik 13 dawal sporo i nie wzieles:)))
czep się parapetu leszczu. Na papierze siedziałem dłuugo i jeszcze nie raz tu będę, a ty tu pobedziesz chwilę zaliczysz swoją wtopę i pójdziesz dalej. Po 0,13 dziś poszło set tysięcy papiera więc jak chciałeś kupić to na pewno dostałeś. To co jeśli jutro bedzie niżej to dobierasz rozumiem ? no chyba że nie zdążyłeś kupić ? jesteś kolego zdecydowanie z tych co dużo ryczą a nic mleka nie dają więc do budy.
Dnia 2016-06-06 o godz. 17:05 ~asd napisał(a): > czep się parapetu leszczu. Na papierze siedziałem dłuugo i jeszcze nie raz tu będę, a ty tu pobedziesz chwilę zaliczysz swoją wtopę i pójdziesz dalej. Po 0,13 dziś poszło set tysięcy papiera więc jak chciałeś kupić to na pewno dostałeś. To co jeśli jutro bedzie niżej to dobierasz rozumiem ? no chyba że nie zdążyłeś kupić ? jesteś kolego zdecydowanie z tych co dużo ryczą a nic mleka nie dają więc do budy.
leszcza to sobie znajdz w nosie,tak dostalem na wsparciu 13 a czy taniej bedzie nie sadze,narazie to ty macisz tu a ze tu jestes tu dlugo to musiales niezla wtope zaliczyc skoro tak zle piszesz o spolce
Dnia 2016-06-06 o godz. 18:44 ~VABANK napisał(a): > zona mu nie daje wiec sie czepia i zlosci,no coz...takie zycie:)) > i jeszcze wtopy na gieldzie heheheh
dobre:)))on nie ma pojecia co to jest AT wskazniki wsparcia opory wedlug mnie papier akumulowany ladnie na wsparciu presezik jeszcze blokuje i oddaje ale bedzie blokadka pod wza.mysli ze tu siedzial tyle czasu i jest bogiem niezle widac oberwal na tym papierze PIK,ze wyzywa tu od ulicy i leszczy mnie:)))a sam pokazal klase sprzedajac PIK ze stratami i KGHM na wysokich wsk po 65zl:)))on liczy straty na kghm ja zyski bralem na wsp 57,30.ps dzis zapakowalem present po 10gr:)))
Dnia 2016-06-06 o godz. 21:04 ~VABANK napisał(a): > Dnia 2016-06-06 o godz. 20:29 ~asd napisał(a): > > Nom pika po ponad 0.2 wywaliłem i miedź po 65 wziąłem > > a kogo to obchodzi:))
no mnie obchodzi jakiego mamy tu dzieciaka na forum:))) ciekawe po ile bral nasz mistrz gieldowy sprzedajac PIK 20gr,niewiem czy skorzystal z kolek 22-50 3 takowe byly
Dnia 2016-06-07 o godz. 08:40 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-06-06 o godz. 20:29 ~asd napisał(a): > > Nom pika po ponad 0.2 wywaliłem i miedź po 65 wziąłem > > kghm niestety wracamy do spadkow nie wybity opor 62zl tyle
ja dzis kghm puscilem 61,80 podeszli jeszcze raz pod oporu i spadki a pik no coz brak obrotow
Dnia 2016-06-07 o godz. 19:15 ~you napisał(a): > Jutro jak dobrze pojdzie to zleci pod wlasnym ciezarem,prezio juz nie moze sprzedawac a procz niego chetnych zbyt wielu nie ma
poki co wsp 13gr trzyma,a czy zleci hmm czas pokaze,ja zakupilem i czekam
Dnia 2016-06-08 o godz. 06:50 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-06-07 o godz. 19:15 ~you napisał(a): > > Jutro jak dobrze pojdzie to zleci pod wlasnym ciezarem,prezio juz nie moze sprzedawac a procz niego chetnych zbyt wielu nie ma > > poki co wsp 13gr trzyma,a czy zleci hmm czas pokaze,ja zakupilem i czekam
acha dopki nie zabierze tych straszakow z 15-16 albo nie zbierze kurs bedzie kosolidowal,bez ataku popytu mozemy stac ale to do czasu:)))