ale jero myśli że się jeszcze wymiksuje z trefnego kwitu. Ale to błąd bo chetnych nie ma na akcje już wydrukowane ani na 2 emisje, wystarczy raport przeczytać. Jero tego nie zrobił i szuka głupszego od siebie. Pomyśl, nie bądź jak jero :-))))
brak przychodów, brak nowych dotacji ,stare trzeba oddać a nie ma z czego, brak kasy na wykup obligacji a jero spamuje 24h że będzie jakiś odpał. Podobno wystawił swoje akcje po 3 zł ale nie ma tam ani jednej więc jest tylko marnym naganiaczem
Dnia 2016-06-06 o godz. 13:21 ~12345 napisał(a): > zainteresowanie wzrasta - co za idiotyczny wpis. > "Zakupy czas zacząć" - brzmiał wcześniejszy, to jakaś seria debilizmów?
bua cha cha cha !!! odezwał się szpec od analizy raportów i wyciągania wniosków. Trzeba było do szkoły chodzić, żeby móc trzeźwo myśleć i nie paplać bzdur, ale tego już nie nadrobisz szpecu od zakupów na 10 grolach :))) Obecnie właśnie żebrzą o mniej niż 2 mln w stosunku do kapitału spółki "geniuszu". Poproś ojca, to ci przełoży z polskiego :))
Dnia 2016-06-06 o godz. 14:32 ~12345 napisał(a): > a gdybyś jakim cudem był na walnym, chociaż na 99 % nie będziesz, to zapytaj mistrza od wf-u, jakim sposobem dokonają wykupu ?
To chodź pojedziemy to się zapytamy , chyba że się boisz, albo wstydzisz?
Za to Wy macie :). Jak to było przypominam, że spółka przestaje istnieć zaraz po wyniczkach za IV kwartał 2015roku. Teraz już w przyszłym roku, a za rok będą pisali, że jeszcze to musi potrwać :) Co za leszcze, tylko takich kroić
Poproś ojca, niech ci przetłumaczy z polskiego to, co z litości dla twojego intelektu objaśniałem kilkakrotnie na temat "spólka istnieje tylko do wyników". Trzymasz jeszcze ten papier z "zakupów czas zacząć" po 10 groli?
ogólnie to wszyscy tu cieniasy jesteście bezjajowce, bo że dołodupcy to wiedziałem dawno więc mówie że zapłace za ten autobus, chłopaków z miasta by się też wzieło, argumenty konkretne w rękach i jazda z nimi, ale tu co, tylko na forum mondrali zgrywać i twardzieli przed kompem, i pyszczyć. weź wyjdź jeden z drugim pokaż jaki kozak jesteś, ale tu co same cieniasy , przed klawiaturą jesteście tylko kozakami, takich jak wy to trzeba kroić do zera, bo cieniasy bezjajowce jesteście
To nie te czasy że sprawy się bejsbolami załatwiało. Prezes moim zdaniem jest zwykłym słupem, nic nie ma i po to został wstawiony na swój stołek. Tu powinien wejść prokurator ale żeby złożyć zawiadomienie trzeba odwiedzić czytelnie KRS w Gdańsku i obejrzeć oraz sfotografować akta.
Zrobię co zrobię, ja strasznie nie lubię giełdowego draństwa jeśli ktoś chce się rozprawić z nimi to chętnie pomogę. Doświadczenie mam już w innej spółce, fajnie jest posadzić dziada na ławę oskarżonych. Czas nie ma znaczenia
Dnia 2016-06-08 o godz. 10:44 kowal2200 napisał(a): > a ostatnio chwalił się że sprzedał bo ma dosyć :-))))
Owszem starcze, sprzedałem, ale zawsze trochę się zostawia i można jechać na walne.... Kowal "to nie jest kraj dla starych ludzi " Twój koszyk jest pusty
Powinieneś mieć szacunek dla starszych i mądrzejszych a nie masz, dlatego masz niemodne i przyciasne ubranka na lato i kolejną zimę :-)))) Wystarczyło poczytać moje wpisy i posłuchać aby śmiecia nie tykać, ale nie, ty byłeś pazerny i teraz masz co masz. Mnie się w tym kraju podoba, mimo że jak każdy nie jest doskonały ale draństwo trzeba tępić. A tak na marginesie nie jestem stary, nie mam co prawda 22 lat ale trochę więcej ;-)
Dnia 2016-06-09 o godz. 15:48 kowal2200 napisał(a): > Powinieneś mieć szacunek dla starszych i mądrzejszych a nie masz, dlatego masz niemodne i przyciasne ubranka na lato i kolejną zimę :-)))) Wystarczyło poczytać moje wpisy i posłuchać aby śmiecia nie tykać, ale nie, ty byłeś pazerny i teraz masz co masz. > Mnie się w tym kraju podoba, mimo że jak każdy nie jest doskonały ale draństwo trzeba tępić. > A tak na marginesie nie jestem stary, nie mam co prawda 22 lat ale trochę więcej ;-) >
Dnia 2016-06-09 o godz. 15:48 kowal2200 napisał(a): > Powinieneś mieć szacunek dla starszych i mądrzejszych a nie masz, dlatego masz niemodne i przyciasne ubranka na lato i kolejną zimę :-)))) Wystarczyło poczytać moje wpisy i posłuchać aby śmiecia nie tykać, ale nie, ty byłeś pazerny i teraz masz co masz. > Mnie się w tym kraju podoba, mimo że jak każdy nie jest doskonały ale draństwo trzeba tępić. > A tak na marginesie nie jestem stary, nie mam co prawda 22 lat ale trochę więcej ;-) >
To tym bardziej smutne, bo piszesz jak stary dziadek, więc co z ciebie będzie ja naprawdę się zestarzejesz, Ty już dziś nie masz intuicji giełdowej, siedzisz na forum śmiecia i po co ? Żal mi cie dziadku...
Dnia 2016-06-09 o godz. 16:36 kowal2200 napisał(a): > Zobacz jak nisko upadłes, zupełnie jak kurs. Siedzisz całymi dniami i naganiasz chociażby chciałbyś wyjść i zapomnieć. Dobrzy ci z tym?
Dziadku, ile lat siedzisz na tym smieciu? Kto nagania, sprzedawaj śmiecia , po co tu siedzisz?
Masz bardzo bardzo krótką pamięć, a móżdżku wolę się nie wypowiadać. Nie mam akcji od 2011 roku, a ty ile jesteś w plecy? Co nam przepowiesz? Odpał: 10, 30 groszy? Nie krępuj się, i tak nikt nie uwierzy.
Dnia 2016-06-10 o godz. 12:22 kowal2200 napisał(a): > Masz bardzo bardzo krótką pamięć, a móżdżku wolę się nie wypowiadać. Nie mam akcji od 2011 roku, a ty ile jesteś w plecy? > Co nam przepowiesz? Odpał: 10, 30 groszy? Nie krępuj się, i tak nikt nie uwierzy.
Dziadek ty już do reszty sfiksowałeś, niby nie masz akcji od 2011 roku i co dziennie tu dyżurujesz, . Żal mi cie bardzo ,potrzebna ci pomoc psychologiczna , choć to już za późno
Wystarczy jedna akcja na walne, żeby móc się zarejestrować, można poźniej zadać pytania i żądać odpowiedzi na piśmie w formie raportu bieżącego, muszą w ciągu 30 odpowiedzieć. Jero się wystraszył jak by był prezesem
Dnia 2016-06-07 o godz. 14:37 ~100procent napisał(a): > joker, żeby jechać na walne trzeba mieć papier, ja przynajmniej nie mam. > > A jakie ty masz niby argumenty w rękach i jaką jazdę chciałbyś niby zrobić?
joker argumentów nie posiada, on posiada radość, że na bankierze są wpisy darmowe, bo tym sposobem może z lekka zaistnieć, skoro na papierze nie wyszło.