Zawieszenie spółki na 2 fixach przy małych obrotach to żadna kara ale dla spółki na ciągłych ze średnią 1mln to już kara. Raport w końcu się pokarze a gpw może ukarać jakąś karą finansową. Za to jak leszcze spanikują po wpisach anty, hans, i innych, którzy akcji nie posiadają, tylko piszą dla przyjemności czytelników i własnego ego, to będzie szansa tanio dokupić i uśredniać. Nie sądziłem, że taka szansa jeszcze nastąpi. Akcje po 3 gr to rarytas a po 2 to było nieosiągalne marzenie po umorzeniu upadłości. Także czekam na wasze akcje. ABC widzę, że również chętnie kupisz po 2gr. Wiesz, naganiaj bardziej bo ja nie mam czasu a jak pisałem też chcę kupić po 2gr. Musisz dobrze postraszyć tych co jeszcze akcje mają aby oddali najpierw po 3 a potem po 2gr. Pisz dużo używając słów jak bankrut, trup, upadłość, zawieszenie za brak raportu, ostatnie dni, przekręt, machlojki pani Z. dno, zero zysków, prokurator już do nich jedzie, wodospad, itp. Wierzę, że ci się uda.
Najzabawniejsze jest to że piszecie w taki sposob że niby to wszystko lipa i dobra wrożka przyleci pomacha i będzie raport i porozumienie. Jutro was rozdziewiczą :)))
Nie chodzi tu o tabelki gdyż nie ma dużego znaczenia czy gdzieś jest plus czy minus milion. Ważne jest sprawozdanie zarządu co zrobili co mają zamiar zrobić czyli treść opisowa i stanowisko biegłego. A czy raport będzie jutro czy za tydzień też nie ma znaczenia. Żeby zdecydować się na kupno /sprzedaż akcji trzeba poznać fakty a nie słuchać wróżenia z fusów na forum. Akcje zawsze można sprzedać, przecież spółka dalej istnieje. jak nie jutro to za tydzień czy miesiąc.
jako uzupełnienie należy dodać że część opisowa też podlega ocenie przez biegłego bo spółka posiada jakieś tam zaległe zobowiązania O CZYM CHYBA WIECIE.