• Antydoradca nagania na spadki Autor: ~MLD [31.183.121.*]
    Obudził się ze snu i jak mld zaczeła pikować w dół to zaczął się udzielać na forum. Jak szlo do góry to siedział cicho. NAGANIACZU,

• Re: Antydoradca nagania na spadki Autor: ~hans [188.125.152.*]
    Sam naganiasz. Poczytaj jego wpisy . A ciebie zapewne dzieciaku ubrali i teraz tak frustracja. I uzasadnij dlaczego anty.......nagania
  • to dla jasności Autor: ~antydoradca [83.26.17.*]
    1. jestem zainteresowany istnieniem spółki,
    2. jej kurs na giełdzie mi lata i powiewa,
    3. rzeczywiście zniechecam nowych do inwestycji - bo to bardzo ryzykowna inwestycja.....

Wśród was jest tak wielu zainteresowanych jutro kupnem, ze kurs powinien skoczyc ostro w gorę......

myslę, ze brak raportu, a szczegolnie brak przelożenia jego publikacji - jest najlepszym dowodem, na to, że spółka podrożeje do nominału albo do zlotówki..... co prawda dla mnie brak raportu to brak szans na jakikolwiek dialog w jakiejkolwiek sprawie, no ale wy macie swoje mózgi.....
    Na pewno państwo Z., kombinuja jak zabrac od was te 20 mln akcji, które macie nie za 5 groszy tylko za 2 grosze...... i pewnie nie dali raportu, bo korzystają z sieci w kiblu w centrum handlowym (by zaoszczedzić), a kible są w remoncie.

generalnie robta sobie co chceta.

ale jeśli kogoś interesuje moje zdanie: nie masz tych akcji, nie masz doświadczenia - to prześledz losy spółek państwa Z., a wnioski wyciągnij sam......
    więc nie namawiam was ani na zakupy ani na sprzedaż.
  • Re: to dla jasności Autor: ~xxxde [89.231.77.*]
    W jakiej sprawie,o czym ty piep.... i według ciebie kim jesteś ??? :)))
  • Re: to dla jasności Autor: ~mieetek [149.254.58.*]
    Kombinacja była w celu :zanizenia i odebrania akcji oraz wykupienia po taniości obligacji, cel został praktycznie osiagniety. Niebawem czas na odbudowę zaufania i pokazne zyski, niestety dla nielicznych.... . Czy warto zainwestować wlasnie teraz w Molmedice?, w mojej ocenie TAK.
    Zostały spelnione prawie wszystkie warunki, a że jest wielki strach i niepewnosc...., zawsze jest tam gdzie zanosi sie na odwrocenie trendu i ponadprzeciętne zyski :)
    pozdrawiam
  • Re: to dla jasności Autor: ~qwerty07 [87.206.158.*]
    anty jest 4 dzień w natarciu od rana do wieczora ale premii za te bzdury nie dostanie. skoro twierdzi 4 dzień że to piach to zapewne niebawem przejdzie na KGHM

buhahahahaha
  • Re: to dla jasności Autor: ~xxxde [89.231.77.*]
    http://www.parkiet.com/artykul/1454089.html?p=2
  • Re: to dla jasności Autor: ~Mld [31.183.121.*]
    To zadam Ci pytanie Anty, jestes obligiem?
[x]
MOLMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.