The test of pudding is in the eating. Innymi slowy - dopiero praktyka pozae wartosc Brastera. Tak jest zawsze jesli inwestujecie w rynki NT. I do Swissa- juz Tobie pisalem ze zazdroszcze czasu jaki masz na pisanie o spolce ktorej akcji nie posiadasz.No chyba ze jestes masochista i znajdujesz w tym satysfakcje. Znam Genewe z czasow pracy na rynku M&A - Ty przedstawiasz sie jako specjalista ,spedzasz czas na dyskkusjach z analitykami i masz czas na wpisywanie opinii na wszystkich niemal papierach GPW - ale nie znalazlem jeszcze zadnej Twojej analizy fundamentalnej lub AT. Nawalasz sie na tych forach ze wszsytkimi na poziomie emocji a nie profesjonalizmu. Analitykami z jakich bankow - por favor indice con quien? Sin abrazzos i sin hasta luego.Solo fuera
A dlaczego mi zazdroscisz? Olej to.Ja ci nie zazdroszcze..Dobrze wiedziec ze byles w Genewie...ja nie bylem .Lubie sobie popisac. Mam czas jak widac. Dlaczego mi zazdroscisz? Nawet ci nie zazdroszcze ,ze lubisz pisac o budyniu po angielsku,albo po hiszpansku. Nie rozumiem tylko dlaczego mam pisac czy robic AT. W wiekszosci nie ma to sensu..Czytac warto ,zeby wiedziec jak sie zachowa stado..nie jak sie zachowa papier. Mnie placa za kompletnie inna robote. Proponuje wymienic miasta w jakich bylismy..
Zwissa praca to zaśmiecanie Bankiera. Pewnie z jakiegoś konkurencyjnego portalu. Moderator powinien Wprowadzić automatyczne wymazywanie wszystkich wpisów z IP wymaganego po kilku wymazaniach.
Jak jakiś Zwiss lubi pisać o sobie to niech pisze sobie bloga gdzie indziej.
Nie interesuje mnie gdzie mieszka, pracuje, pije czy sika.
Banować takich z automatu! To nie wątek o Zwisie i jego problemach!
Kim wy się przejmujecie? Niech sobie pisze co chce tak jak wsiowy głupek może gadać co chce tak on może pisać. Przecież w oparciu o wpisy z forum bankiera nikt normalny nie podejmuje decyzji inwestycyjnych.
co wy sie tak napedzacie?towarzystwo wzajemnej adoracji.cofnijcie sie o pare miesiecy I zacytujcie sami siebie.wlos sie jezy. I wy to nazywacie powaznymi dyskusjami?prognozy wziete z sufitu. gdy jakis naiwniak wzial was powaznie,siedzi do dzis na minusie a wy jprodukujecie sentencje.wsciekli ,ze nowa emisja w cenie starej siepiecie sie i pomagacie sobie cenzura. Bawia w szczegolnosci te nawolywania do ignorowania.wystarczy napisac jedno zdanie nie po mysli I pelna mobilizacja.odzywa sie stala ekipa aparatczykow . jak widac czytacie z wypiekami.Skad ta wscieklosc? jezeli sukces produktu jest poprostu nieunikniony to skad ta inkwizycja.. dobrze ,ze nie macie pozwolenia na bron :))
A teraz przeczytajcie sobie wszystkie wasze wpisy nie nawet z paru miesiecy tylko z tych paru dni. Zastanawiam sie ,czy gdy ktos produkuje takie sentencje nie boi sie totalnego obciachu. Zero reflekcji. I napewno juz dzisiaj macie wytlumaczenie dla tego wspanialego zachowania sie kursu. Ja bym powiedzial SPISEK W szczegolnosci dla tych 2 akcji ,ktore tak skutecznie poprawily wynik na koncu. A teraz proponuje wytypowac jakies komando ,ktore zajmie sie wysublimowanymi hejtami na moich watkach. Bardzo sie przejalem i zasmucilem. I nie zapomnijcie dobierac. Slyszalem ,ze Masserati mysli nach uruchomieniem trzeciejj zmiany