Dalej trzymam i nie sprzedaje przy tak śmiesznie niskiej cenie. Raport prędzej czy później opublikują. Nie po to walczyli o nią żeby ją teraz uwalic.
Mam czas więc spokojnie czekam.
Ciekawie będzie jutro. Dla jednych ostatnia szansa na wyjście ze stratą, dla drugich najlepsza okazja na kupno. Czyli opcje są tylko dwie. Ja tam czekam na dołku z woreczkiem. Chyba że zobaczymy wcześniej raport to wtedy nasze pomysły, opinie itp. do piachu. Ta opcja na pewno by wszystkich zadowoliła. Pozdrawiamy nasz Szan. czy szemr. Zarząd. ?.
Po co starali się uniknąć upadłości żeby teraz pójść na dno na tym musi się dać zrobić na logikę jaki miałby sens teraz upaść skoro już raz byli na dnie. Jakbym wiedział ze się przewroce to bym sobie usiadł
Nie prosimy tylko sam proś xxx. Druga sprawa to nie jest IP maikeelo,a trzecia nie naganiać. Jesteście ślepi,to trup i już jest koniec.Zacząłem rozumieć anty. bo jak można namawiać na kupno trupa. Ja mam akcje ale gdybym wiedział że tak będzie to bym nie wchodził w trupa. Mam akcje i już za dużo w plecy jestem by sprzedawać. Wejdziecie jutro po 5gr a za parę dni będzie 1gr i SZOK a jak jutro na dzień dobry spadnie do 2gr to mam nadzieję że ci co sądzą że grubi próbują zaniżyć kurs by taniej kupić,trochę się zdziwią jak na dnie nie będzie poza ulicą chętnych do zakupów. Molmedica to już historia.
a więc xxxde i anty to też historia. Witamy od jutra na KGHM
Skąd wiadomo że się gdzieś pali ? Wiadomo że wszyscy mają uciekać w panice ! A może to fałszywy alarm jakiegoś dzieciaka ? A jak ktoś jest pijany i nie słyszy szczekania piesków co się z nim stanie ? Pijaczek obudzi się i stwierdzi na kacu że akcje są zawieszone ale z powodu koloru zielonego ?
Widzę,że sami już nie wiecie co piszecie jeden podszywa się pod drugiego. Ogarnijcie się. Ja się więcej tu nie udzielam. Wystraszonym radzę nie sprzedawać.