Widzę gamoniu że muszę się jednak odnieść do twoich przewidywań. Teoria która wysnuwasz jest dość płytka. Przemyśl następujące rzeczy. Z emisji otworzyli dość sporo nowych sklepów. Podpisali umowy z nowymi projektantami. Interesuje się MMD również Włoska i Hiszpańska firma z branży Jeśli powiążesz wszystkie te fakty to zobacz również ile w sumie jest do sprzedania akcji po kursie mniejszym niż były w ofercie. Jedna transakcja małego inwestora skupuje je wszystkie. Fakt ktoś sypie akcjami tylko po co. By doprowadzić do upadłości i stracić na akcjach które sam kupił dwa miesiące wcześniej? Ciekawa teoria spiskowa. Jednak bardziej skłaniam się do WEZWANIA i to będzie szach dla tych co panikuj. Spora transza jest w obiegu wiec nikt nie wycofa spółki z rynku a przy zabezpieczeniach i umowach jest to niemożliwe. Pozdrawiam XXX dla czytających nazwałem cie gamoniem ale to nie jest obraźliwe.
Piszcie co chcecie. Uwierzcie chętni na zakup akcji są tylko jeszcze trochę niżej. Na moje niżej nie spadnie niż 5 zł. Piszecie ze trzeba poczekać na wyniki itd, niby ok - ale ile czekać. Kasa zablokowana itd. Nie lepiej sprzedać i poczekać na koniec spadków, Przecież przychody wtedy mają być regularne a nie jednorazowe. Dlatego rozumie tych co sprzedają ( bo czekac pół roku a może spadnie do 3, chodz obstawiam ok 5). Biorąc pod uwagę co piszecie o uśrednianiu może być zryw 1 -3 dniowy aby podbić kurs- zależy ile macie kapitału. Tu przede wszystkim czas ma znaczenie a na moje niestety to potrwa.
Ja niestety musze sprzedać takie życie. Nie mam już sił i zdrowia. Tylko jak to sprzedać aby w jakikolwiek zminimalizować i tak już ogromną stratę. Za dużo mam jak na obecne obroty. No ale pomału w kilka sesji a może dobre info jakieś. Na skup jak ktoś pisał trzeba mieć kasę. Zawiodłem się i tyle. Szkoda czasu. Wychodzi na to kto pierwszy sprzeda tym mniej traci. Może później odkupie nie mowie nie ale to za pół roku pewnie
Dziś był piękny dzień. Słońce świeciło jak zabawa na EAH. Blokował kurs na 8,12 łyknięte. Spróbował 7,91 łyknięte. Chciał odkupić a tu skucha. Do 30 lipca troszkę czasu zostało zabawa będzie. Jednak myślę że czas zakupów po takich cenach się skończył. Może dla jakiegoś osiołka ambicjonalnego pokazanie że ma wpływ na ustawienie ceny będzie jutro na giełdzie widoczny jednak ruszyły zakupy fakt małymi pakietami ale jednak. W perspektywie pojedziemy na trzy stopnie. Do 14zł pierwsze badanie następnie 18zł i trzecie szybkie zakupy i tu może być wysoko. Wytrwajcie bo uciekający z inwestycji w banki gdzieś włożyć mogą kasiorę. POLECAM 8 na 10
wcześniej wspominałem, że kupiłem w okolicach 9 zł akcje - dokupiłem po 7,77 (ładna liczba). Nie sądzę, aby spółka miała upaść. Myślę, że w tym kwartale będą widoczne poprawy marżowości i zyskowności ewentualnie obniżenie strat. Monnari też było wyceniane na 20 - 30 mln zł
Witam Dziś kolejna zabawa z gościem który ustawił się z 930 akcjami próbował odkupić jednak ubiegli go troszeczkę. Dobry kierunek obrany dno już było teraz trzeba się wdrapać troszeczkę wyżej. Tak jak wspominałem w tym tygodniu dojdziemy do 12 złociszy. Oczywiście będzie próba zbicia jednak daremny trud jedziemy w górę. Do 30 lipca będzie zabawa jak sinusoida. Jednak odpalimy do 18zł. Pozdrawiam i czas na plażę.
Witam No to mieliśmy przetasowanie i wypchnięcie sporej ilości akcji. Chyba będzie dość spora jeszcze korekta. Powinna się zakończyć na 7,10 7,21 i przyszły tydzień zjedziemy. Ustawienie barier na poziomie 8,44 dało sygnał przed weekendem do zabezpieczonych zakupów. Tarcia w radzie nadzorczej i upłynnianie akcji to zły znak. Sierpień może nam to wynagrodzi lub wrzesień zobaczymy.
Może i masz rację jeśli chodzi o kota.A co powiesz jak zjedzie na 7 zł ja ustawiłem sie na 7,25. Jeśli chodzi o tarcia to są trzy różne koncepcje w firmie. Którą zrealizuje to zobaczymy w połowie sierpnia. To tylko jeszcze 10 dni. Myślę że jednak cena spadnie na dołek 6 80-6,90 następnie przeczekanie i od tego co zrobią ze swoimi pomysłami będziemy albo bogaci albo w du... Tak działa giełda Zobacz na banki od pomysłu polityków najpierw zwałka a kto wiedział z kolesi pomysłodawców od dudy to trzepnął
Jednak nie w dół tylko w górę. Ustawiona zapora na 7,63 z ukrytego czyli jedziemy na Wyżyny Jeden spanikowany wywalił myśląc ze pociągnie resztę a tu kiszka. Jedziemy na 20 złociszy
Tak istnieje Prezes Adam Skrzypek może nie zna sie na szyciu ciuszków ale trzepie kasę na giełdzie. Odkopują powoli waląc kurs od wywalonych z firmy. Chociaż jedna babeczka kieruje sprawę do KNF by skontrolowali spółkę pod kontem złych praktyk i sprzedaży akcji przed okresem umownym. Teraz jest moment na dobre zakupy. przeczekać panikę i odbijemy spokojnie. Zbijanie kursu ma również ułatwić przejecie akcji spółce wydzielającej sie na drugi rynek giełdowy. Zagrywka prezesa jest zajefajna ma gościu jajeczka. Wytrzepał gości z kasiory i dokonuje skupu akcji własnej firmy. Brawo Adam abyś tylko nie przegiął