Piszesz tym samym śladem ale gdy zaczniesz porównywać to na dzień dobry widać że molmedica ma w miarę dobre wyniki i złe czasy już minęły .Jest zysk netto i non stop zarabiają więc jak to można porównywać ?
możesz mi podać te dobre wyniki, i te zyski w realnym złotym, a nie jakimś cudacznym odpisie, bez wpływu do kasy. Bo jeśli tak - to je jutro zajmuje..... Człowieku przez kasę mm przez 2 lata nie przeszła złotówka.
więc polecam sprawozdania finansowe tej firmy jako lektura obowiązkowa. ZYSK człowieku ma charakter księgowy.
Jesli się orientuje, a raczej slabo, to ty się ubrałeś po 9 groszy (chyba - mogę sie mylić) jesli tak to przyjmij do wiadomości, że te 9 groszy to wiecej niż roczne przychody za 2015 i bodaj za 2014 razem wzięte.
Załamka. A ja się tu rozwodzę, by leszcze nie dały się ubrać w coś takiego......
Przykre to bo na oszustwie krecone...., ale jak obligi odpowiednio zmieknom i sie dogadajom to i wyniki sie poprawiom, wspomnisz moje slowa.
Po upadłości topmedica wasze szanse wzrosly na lepszy kurs dogadania
pozdrawiam
Na pewno jeszcze powalczą o topke. Będzie pewnie zażalenie :)
Co do Molmedica to Antydoradca nieświadomie dobrze powiedział:) Jakby były zyski i pieniądze w kasie to by obligi ręce na tym położyły. Jak nie ma kasy to i nie ma co zabierać. Proste jak konstrukcja cepa.
Będzie układ to i się pieniądze znajdą.
Pozdrawiam wytrwałych :)
zadłużenie topka do aktywów to 1 do 1 a w molmedica 1 do 3 i rozumiem anty że nie ogarniasz raportów bo porównując ze sobą raporty topka i molmedica robisz z siebie barana
a mi to wyglada na zorganizowanom akcje, mam papiera, moja decyzja.
Skoro piszesz, że mało utopiles to twoj upor w tlumaczeniu jakie to be jest niewspolmierny, normalnie jak bym Kopaczowoo widzial zapatrzonom w Donka...
ja wiem że się starasz zasiać panikę itp itd ale sytuacja Molmediki jest jednak inna niż Topmedical tam sąd ogłosił upadłość a tu sąd umorzył upadłość to jakby jednak przeciwne bieguny, wiesz? no :-)
Spółka ogłosiła brak upadłości gdy wiedziała, ze nikt nie złoży wniosku o upadek. porównaj sytuację majątkową obu firm.
zarządzają: ci sami, nie prowadzą działalności, zmienili na medical by złapać ludzi pewnie uczciwych, myslących, że to branża medyczna (dalej w Polsce są naiwni- uczciwi).
Ale to twoja decyzja.
Tak czy inaczej dziś jest dzień na KUPNO.
A potem - zobaczysz.
Ja wam tylko piszę, że to totalne bagno. A decyzje są wasze. Tym bardziej, ze mój interes się zmienił. Jestem zainteresowany w maksymalnym rozwodnieniu