• Co zrobią fundy? Autor: ~mistrz [213.241.40.*]
    Ciekawe czy fundusze odpowiedzą na wezwanie. W przyblizeniu w raportach z zeszlego roku maja okolo 10% akcji ( wszystkie razem z Noble i jego 5,5%) Pytanie czy sie do nas dołączą. Jeżeli tak to nie bedzie wiekszego problemu z blokowaniem uchwał.

• Re: Co zrobią fundy? Autor: ~Olo [169.57.1.*]
    Dlatczego wprowadzasz w błąd, że fundy mialy 10% na koniec roku? Masz w tym jakiś cel?
  • Re: Co zrobią fundy? Autor: ~mistrz [213.241.40.*]
    Dlaczego uważasz, że wprowadzam w błąd? Poprzeglądaj raporty funduszy. napisałem ze to co mialy na koniec roku plus to co ma Noble to jest okolo 10 %
  • Re: Co zrobią fundy? Autor: ~Olo [169.57.1.*]
    Ja zliczyłem 2% plus ew. Noble
  • Re: Co zrobią fundy? Autor: ~mistrz [88.156.134.*]
    Czyli Twoim zdaniem kolo 7,5 moim kolo 10%. Problem jest w tym ze nie ma pewnosci jak to sie zmienilo od konca roku.
    Wiec i tak duza niewiadoma. niemniej ciekawe co zrobia
  • Re: Co zrobią fundy? Autor: ~Roman [109.243.45.*]
    Nawet ci akcjonariusze, którzy byliby gotowi sprzedać w wezwaniu po 3,1zł nic nie tracą jak zarejestrują się na walnym i zagłosują przeciw uchwale (mogą tylko zyskać), nie muszą sami jechać na walne wystarczy, że upoważnią do tego Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych. Zachęcam wszystkich, którzy się jeszcze wahają do przeczytania poniższego tekstu na stronie SII i wzięcia udziału w walnym (osobiście lub przez pełnomocnika SII). Chrońcie swoje pieniądze, zapewne ciężko na pracowaliście dlatego nie dajcie się okraść!!!
    Opis tego co trzeba zrobić po załączonym linkiem: http://www.sii.org.pl/10330/ochrona-praw/biezace-interwencje/sii-wezmie-udzial-w-nwz-telforceone-i-zacheca-akcjonariuszy-do-aktywnosci.html#ak10330 
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.