• CDRL - z szansami na dalsze wzrosty Autor: luqas87 [83.25.214.*]
    Środa okazała się kolejną, niezwykle słabą sesją na naszym krajowym parkiecie. Ciężko było znaleźć spółkę, która w tym środowisku zanotowałaby jakikolwiek wzrost. Jedną z nich był CDRL, który w pewnym momencie zyskiwał nawet ponad 8%. Ostatecznie kupujący nie byli w stanie utrzymać takiego wyniku i dzień zakończyliśmy przy 6%, za to przy naprawdę niezłym wolumenie. W ten sposób osiągnięte zostało nowe, historyczne maksimum jednak dzień zamknął się poniżej wcześniejszego szczytu. Wydaje się jednak, że spółka ma szanse kontynuować długotrwały trend wzrostowy, choć oczywiście otoczenie nie zachęca do inwestycji i pojawienie się korekty byłoby normalnym zjawiskiem. Najbliższe wsparcie to okolice 27,50 zł. Czytaj całość 
  • Re: CDRL - z szansami na dalsze wzrosty Autor: ~hektor [91.226.50.*]
    Stabilny akcjonariat nie oddaje akcji przy tej cenie , może powyżej 50 zł zacznie się ruch , obecnie albo jest kumulacja akcji i wyskok w góre albo kiszenie w miejscu ale taniej trudno coś dobrać
  • Re: CDRL - z szansami na dalsze wzrosty Autor: ~akcjonariusz [212.244.210.*]
    Sorry za szczerość, ale mam akcje tej spółki, obserwuję ją i mam nieodparte wrażenie, że kurs jest ręcznie sterowany. Na otwarcie i na zamknięcie kupowanie po jednej akcji, tak, aby kurs nie był na minusie cały czas.
  • Re: CDRL - z szansami na dalsze wzrosty Autor: ~hektor [78.11.186.*]
    też ,mam akcje , obserwuję i widzę to utrzymywanie ceny na odpowiednim poziomie , ale co jakiś czas ktoś kupuję jednak po parę setek akcji . spadać też nie chce ..aby wystąpiła korekta
  • Re: CDRL - z szansami na dalsze wzrosty Autor: ~klon [89.64.18.*]
    Kapitalizacja 3.31 mld - Wartość księgowa 547 mln, no okazja jak nic

http://stooq.pl/q/g/?s=cdr

• Re: CDRL - z szansami na dalsze wzrosty Autor: ~dovado [94.254.179.*]
    Przeciwienstwo Kapitalizacja 111 mln a pieniedzy w kasie 194 mln zysk netto od wejscia na gielde w 3 lata 200 mln .

http://www.biznesradar.pl/spolki-raporty-finansowe-bilans/sektor:uin,0,BalanceCash 
  • Re: CDRL - z szansami na dalsze wzrosty Autor: ~hektor [78.11.186.*]
    nie pomyliłeś forum, cdr z cdrl ?
[x]
CDRL 0,00% 9,95 2025-10-02 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.