zaliczyło juz -29.28 % czy to juz koniec lark-a ? nie mam czasu ani checi siedziec tutaj bezczynnie przez nastepne "x" czasu , jestem utopiony po starej cenie 0,63
pożyjemy zobaczymy, nie zadawaj takich pytań na forum, bo kto to moze wiedziec z akcjonariuszy, nie wiem ile straciłes faktycznie kasy kupując po 0,63 ale w sumie co za różnica, ja bym na twoim miejscu czekał. Nie łam się
Tak, niech się nie łamie. Super spółka, cudowna, że aż się rzygać chce. Przed scaleniem kurs wydmuszki był 0,13zł, czyli po scaleniu 1,3 zł, a teraz mamy już kurs nawet 0,96zł, czyli lecimy w dół co zresztą było oczywiste, bo różnica po scaleniu jest taka, że wydmuszka znowu ma z czego spadać. Jeszcze trochę poleci i ktoś, kto tu długo nie zaglądał nie zauważy nawet, że było jakieś scalenie. Powinni sobie od razu scalić miliony tych śmieciowych akcji w stosunku 1 do 1000, wtedy trochę dłużej sztucznie utrzymaliby wyższy kurs tego czegoś. Usuwać z giełdy takie coś powinni, bo to tylko psuje giełdzie reputację.