zapoznaj się z raportem rocznym za 2014 rok. Tam biegły odmówił wydania opinii. Teraz moim zdaniem wyda - jednak UZALEZNI ją od zakończenia problemu z obligami. Gdyby po raz kolejny odmówił, to nie wiem czy był taki przypadek w kasynie zwanym new connect.
spółka chyba co do JOTY wypełniła zeszłoroczne uwagi. Robiąc to jak molmedica. poprzez odfajkowanie. prosty dowód: pismo w sprawie ugody nie wyszło poza stronę www. więc jest? jest. Biegły - jak sprytny - poprosi o potwierdzenie wysłania......
Mnie w tej firmie szokuje co innego. Po co oni to trzymają.......
Ulicy doradzam by się umówiła i wystawiła swoje akcje do sprzedaży np w przyszły poniedziałek w 2 sesji po cenie 2 razy wyższej niż rynkowa, tak by można było wycofać zlecenia. Będziecie sporo mądrzejsi.
Nie mam akcji - ale jakbym je kupił po 3 zl, to bym nie sprzedał po 10 groszy. I jak sądzę realny wolny obrót jest niewielki. Załózmy kupiłeś ten papier za 100.000 zł dziś jest wart 3 tys zł....... WYCHODZISZ? straciłeś 97 co ci z 3 uratowaych........
ale to gdybanie moje....... moim zdaniem pani Z. juz na tym papierze nie ma. A gadanie o slupach w jej przypadku - moim zdaniem nierealne........
Akcje drożeją bo WY czyli ulica handlujecie między sobą, tymi malutkimi pakiecikami....... Wg mnie warto się zarejestrować na walne..... będziecie miec swoją spółkę.
ja w to nie wchodze, bo nie mam mieć ochoty na takie gówno w KRS
wróżysz tylko z fusów bez obrazy ale twoje infa są raczej kierowane powiedzmy to delikatnie "do bardzo wąskiej grupy osób" jako osoba "żżyta z firmą" mniej wiesz niż zwykły bloger
wiedzą dzielić...... głównie skupiam się na prostowaniu NIEPRAWD. Moja wiedza - moja sprawa.....
A zasady są proste - sprawozdanie kwartalne potrzebuje giełda. Roczne zanosisz do sądu. A jak trafisz na dziwnego referenta, to się przywali, że nie masz parafek. Brak sprawozdania rocznego, to skutki dość nieciekawe. więc na pewno będzie......
realizowali. Wg prostej zasady: mieć podkładkę - byle za darmo. A są to ludzie znacznie bardziej inteligentni niż my. i pozbawieni jakichkolwiek zasad.