Czytaj poprzednie wątki, są tam różne prognozy, jedni mówią że już w tym tygodniu inni a w zasadzie jedna wybitna osoba, mające baaardzo wysokie mniemanie o sobie, twierdzi ze druga połowa sierpnia - ja osobiście cierpliwie czekam...
Dodam jeszcze, że cierpliwie czekam licząc że nie będzie likwidacji i jeszcze na tym papierze zarobimy. Dlatego też czy to będzie ten tydzień czy sierpień to ma drugorzędne znaczenie, tylko od czasu do czasu zaglądam tutaj bo może uda się dokupić po 1gr :D
Dnia 2016-06-01 o godz. 15:58 ~olek napisał(a): > Dodam jeszcze, że cierpliwie czekam licząc że nie będzie likwidacji i jeszcze na tym papierze zarobimy. Dlatego też czy to będzie ten tydzień czy sierpień to ma drugorzędne znaczenie, tylko od czasu do czasu zaglądam tutaj bo może uda się dokupić po 1gr :D
a podziękował, za słowa uznania, rara prognozował że w tym tygodniu odwieszą - ja cały czas powtarzam że 2 połowa sierpnia, zobaczymy kto ma rację. Odnośnie mojego wysokiego mniemania o sobie to mogę powiedzieć że takich graczy jak rara i borys to wciągam jedną dziurką nosa w trybie sprzedaży krótkiej w sezonie alergicznym, po prostu znam swoją wartość - mówi Wam to najlepszy analityk tej części eu!!!
Dnia 2016-06-02 o godz. 20:20 ~Seba napisał(a): > Dnia 2016-06-01 o godz. 15:58 ~olek napisał(a): > > Dodam jeszcze, że cierpliwie czekam licząc że nie będzie likwidacji i jeszcze na tym papierze zarobimy. Dlatego też czy to będzie ten tydzień czy sierpień to ma drugorzędne znaczenie, tylko od czasu do czasu zaglądam tutaj bo może uda się dokupić po 1gr :D > > a podziękował, za słowa uznania, rara prognozował że w tym tygodniu odwieszą - ja cały czas powtarzam że 2 połowa sierpnia, zobaczymy kto ma rację. Odnośnie mojego wysokiego mniemania o sobie to mogę powiedzieć że takich graczy jak rara i borys to wciągam jedną dziurką nosa w trybie sprzedaży krótkiej w sezonie alergicznym, po prostu znam swoją wartość - mówi Wam to najlepszy analityk tej części eu!!!
Dnia 2016-06-03 o godz. 06:34 ~donalt-tramp_ek napisał(a): > Dnia 2016-06-02 o godz. 20:20 ~Seba napisał(a): > > Dnia 2016-06-01 o godz. 15:58 ~olek napisał(a): > > > Dodam jeszcze, że cierpliwie czekam licząc że nie będzie likwidacji i jeszcze na tym papierze zarobimy. Dlatego też czy to będzie ten tydzień czy sierpień to ma drugorzędne znaczenie, tylko od czasu do czasu zaglądam tutaj bo może uda się dokupić po 1gr :D > > > > a podziękował, za słowa uznania, rara prognozował że w tym tygodniu odwieszą - ja cały czas powtarzam że 2 połowa sierpnia, zobaczymy kto ma rację. Odnośnie mojego wysokiego mniemania o sobie to mogę powiedzieć że takich graczy jak rara i borys to wciągam jedną dziurką nosa w trybie sprzedaży krótkiej w sezonie alergicznym, po prostu znam swoją wartość - mówi Wam to najlepszy analityk tej części eu!!! > > PYCHA KROCZY PRZED UPADKIEM !
przysłowia przysłowiami, czas pokaże, na razie prognoza rary się nie sprawdziła - zobaczymy w drugiej połowie sierpnia czy tak samo nie sprawdzi się prognoza Wielkiego Seby :D
Dnia 2016-06-03 o godz. 12:04 ~rara napisał(a): > mysle ze będzie tu po 3-4 grosze niebawem, .... mam 150 000 akcji średnia po 3 grosze.
jakbyś miał 150 000 000 akcji to bym rozumiał Twoje zaangażowanie na tym forum, ciekawe ile ma Seba Wielki? myślę że coś ma, jak ma podobną ilość co Ty, to jesteście siebie warci :D
1.Notowania NWR zostały zawieszone na wniosek spółki, a co to oznacza ...................... dopiszcie sobie sami. 2.Dwa tyg. temu (na dzień dzisiejszy nie posiadam wiedzy) akcje poza rynkiem regulowanym kosztowały 15 halerzy ( 0.15 kc). 3.Jeszcze wczoraj i w dniach poprzednich prasa czeska mocno akcentowała brak pieniędzy na wypłaty dla górników o tragedii górników a dzisiaj informacja, że pieniądze są na wypłaty. 4.W prasie jest ciągła nagonka na właścicieli OKD, ale w czechach jeszcze prawo własności obowiązuje.
No cóż nasz najlepzzyyanalityk jest po prostu najlepszy wciaga mnie jedną dziurką a drogą pewnie tynk z klatki schodowej który mu pocisneli jako najlepszy materiał w mieście wiem wiem ziomeczku seba bo sam w latach 90 te sciany skrobałem dla takich pajacy jak ty teraz płuca pełne tynku więc na mózg ci padło ale ciesz sie ze w autobusie masz zasięg bo dzieki temu możesz się swoim różowym dresem odnosić. Prawda jest taka że niezależnie kiedy odwieszą to Ty tylko będziesz patrzył z boku bo w szkole na lekcji Pani xi zabierze telefon i wpisze uwagę do zeszytu co zrobić takie życie jak dorośniesz to może w końcu zrozumiesz gdzie twoje miejsce....ps: nie czuję się urażony bo: głupi nie wie że jest głupi a mądry to wie...