Ta 1 akcja to jaki to jest ułamek wszystkich akcji ?? Żenada i tyle. Jak ktoś podejmuje decyzje inwestycyjne na podstawie takiego wolumenu to mu gratuluję wiedzy ...
Dnia 2016-06-01 o godz. 11:55 ~MK napisał(a): > Ta 1 akcja to jaki to jest ułamek wszystkich akcji ?? Żenada i tyle. Jak ktoś podejmuje decyzje inwestycyjne na podstawie takiego wolumenu to mu gratuluję wiedzy ...
na czym MK siedzisz ja dzis soft zlapalem 1,11:)))
Dnia 2016-06-01 o godz. 11:58 pablo7 napisał(a): > Dnia 2016-06-01 o godz. 11:55 ~MK napisał(a): > > Ta 1 akcja to jaki to jest ułamek wszystkich akcji ?? Żenada i tyle. Jak ktoś podejmuje decyzje inwestycyjne na podstawie takiego wolumenu to mu gratuluję wiedzy ... > > na czym MK siedzisz ja dzis soft zlapalem 1,11:)))
No widzę ten armagedon z opóźnionym zapłonem. Ciekawe do ilu poleci. Będzie okazja do inwestycji, ale do Brexitu boję się zajmować pozycję na GPW. Lepiej wejść w bananową, tylko że tam też kręcą takie wały, że po prostu strach :) Ty widzę, jak kamikadze:p
Soft obserwuję, na razie podbitka pod info, które już było ;)
Dnia 2016-06-01 o godz. 12:09 ~MK napisał(a): > No widzę ten armagedon z opóźnionym zapłonem. Ciekawe do ilu poleci. Będzie okazja do inwestycji, ale do Brexitu boję się zajmować pozycję na GPW. Lepiej wejść w bananową, tylko że tam też kręcą takie wały, że po prostu strach :) Ty widzę, jak kamikadze:p > > Soft obserwuję, na razie podbitka pod info, które już było ;)
tak juz nie mam poszlo 126:)))krotka pilka od wsp do oporu pod info