Czy jest gdzieś podana informacja Na jaki cel będzie przeznaczona kasa z emisji Napisałem do nich o informację na ten temat parę dni temu i do tej pory cisza z ich strony
Dnia 2016-06-01 o godz. 05:53 ~Savickas napisał(a): > Panie 2 razy starali się o dotację-Wiadomo na co więc jak nie ma dotacji to jest jeszcze emisja która działa jak dofinansowanie;)
Nie wszystkie dotacje są rozpatrzone, jedna nie przeszła. Są jeszcze trzy w trakcie , z czego jedna przeszła pierwszy etap -ocena formalna zaliczona a pozostałe dwie czekają na odpowiedz.
W lipcu , sierpniu już powinno być wiadomo co z tym i dofinansowaniami, jakoś tak się kończy konkurs w tym czasie. Wyniki mogą być w każdej chwili a jakie to się okaże.
Dnia 2016-06-01 o godz. 10:24 ~okoń napisał(a): > optymista gdzie? kiedy? i za ile ??? ...PRSZĘ O INFORMACJE jeśli taka jest
masz wszystko w raportach spółki, poczytaj. Ocena formalna dofinansowania na patent, mieszankę zaliczona, II etap w toku. NNOCHEM Działanie 1.2 PO IR O fabryce nawet na parkiecie pisano.
Presto S.A. stawia na nowe technologie, które zamierzamy wprowadzić na rynek. Chcemy też budować fabrykę, która pozwoli zwiększyć sprzedaż nowych kominów oraz innych produktów. Wszystko jest związane z bazaltem. Planujemy pozyskać środki z funduszy unijnych, które pomogą nam w dalszym rozwoju Presto S.A. Nasza sytuacja finansowa jest bardzo dobra - notujemy wzrost sprzedaży w stosunku do poprzedniego roku, mamy podpisane nowe kontrakty z hurtowniami oraz duży kontrakt z PSB. DZIĘKI KOLO TEGO SZUKAŁEM
Ponawiam moje pytania na jaki cel będą przeznaczone środki pozyskane z nowej emisji akcji Jestem tak zwanym drobnym akcjonariuszem posiadam 140 737 tyś szt. akcji Presto . I mam nadzieje że takich jak ja drobnych akcjonariuszy nie macie głęboko w Du.....pie
Wcześniejszy był bardziej merytoryczny Wypadałoby odpowiedzieć ale mają to w du....pie. Za dużo nie mam tych akcji ale zastanawiałem się nad zapisem dodatkowym