Majkello skoro trzymasz to wyjaśnij nam Proszę z jakiego powodu. Po dzisiejszych spadkach chyba jest jasne że w raporcie nic dobrego nie będzie. Więc czy ty nas przypadkiem nie prowadzisz w przepaść ? ? ? Czemu tak myślę, bo co pisałeś się sprawdzało i zawsze były wzrosty. Zawsze pięknie uzasadniales swoje decyzje a teraz tak po prostu piszesz ze nie sprzedales. To trochę dziwne, nie sądzisz ? ? ?
Każdy ryzyko podejmuje samodzielnie. Jeśli jesteś nastawiony na szybki zarobek to lepiej sprzedaj. Mi się nie spieszy. Mam czas. Tak jak pisał Andi mogę nawet 2 lata czekać. Moim zdaniem akcje są mega niedowartościowane. Po umorzeniu upadłości powinny chodzić po około 15 gr. Jakby grubas chciał by się wysypać to by zrobił podbitkę spokojnie do 20-30 gr i wyszedł a nie sprzedawał za grosze. Zresztą widać że akcje nie kupowała ulica bo by w arkuszu było dużo więcej na sprzedaży niż jest teraz.
chyba z powodu raportu rocznego sprzedają chociaż ja bym się tam cudów nie spodziewał bo czy raport dobry czy kiepski kurs na groszach w ogóle chore te przepisy że był raport za I kwartał nowego roku a po nim pojawia się raport za zeszły rok ...
tu raport i wyniki (a z pustego i Salomon nie naleje) nie mają nic do rzeczy w sumie liczy się info i co będzie ze spółką
strasznie ciężko wydobyć od spółki jakiekolwiek info dopiero po zadymie na forach i pisaniu tu i ówdzie łaskawie podali że umorzono upadłość
poza tym jak dla mnie arkusz świeci pustkami a skoro po info było 8-9 gr to nie ma powodu realnego żeby teraz było 4gr tym bardziej że na NC bankruty i w likwidacji nierzadko stoją wyżej niż ta Molmedica
Patrząc na obroty, kiedy kurs podskoczył, a teraz na to jak spada to należy być raczej dobrej myśli. Myślę, że aktualnie kluczowa jest informacja, kto i na jakich warunkach przejął te obligacje o których pisał Majkello. Niestety jednak przy tej spółce z małych zarobią tylko najtwardsi (o ile zarobią).